פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים שלום,ברשותי CS1.6 ורציתי לבקש מכם, חברי פורום יקרים, עצה לגבי קינפוג איכותי למשחק, כדי שאוכל לקבל את הפינגים הכי טובים.אז ככה: יש לי חבילת 1.5Mbps הורדה עם 512Kbps העלאה.פיירוול של WinXP SP2 (צריך לפתוח פורטים כלשהם?) ואנטי-וירוס של avast! (אם זה משנה...).שמעתי שישנן כל-מיני פקודות כמו "rate xxxx" או "cl_updaterate" וכו' והמון אתרים מסבירים על "מה כדאי לרשום שם", אבל אירופה וארה"ב נבדלות מישראל (אשר משם אותם האתרים והשחקנים), לכן אני פונה אליכם בבקשה זו.תודה רבה מראש.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים עזוב קינפוגים,תסנן שרתים של המידל-איסט (המזרח התיכון) ויהיה לך פינג נמוך.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר עזוב קינפוגים,תסנן שרתים של המידל-איסט (המזרח התיכון) ויהיה לך פינג נמוך.לא, אני מעדיף לשחק עם יפן, דרום-אפריקה, ניו-זילנד ומרכז-טקסס...מה נראה לך? בטח שאני משחק במזרח התיכון... אני מדבר על פינגים אופטימליים - הכי טובים שאני יכול לקבל, בצורה מציאותית.הרי יש דבר כזה...
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים cl_cmdrate 101cl_updaterate 101ex_interp 0.1 \ 0.01rate 25000cl_dlmax 128cl_cmdbackup 2cl_timeout 60cl_lc 1cl_lw 1ושים גם את אלוcl_corpsestay 180ati_npatch 0ati_subdiv 0viewsize 120אם יש ברשותך כרטיס מסדרת GEFORCE שים את הפקודה gl_polyoffset "0.1" ואם יש ברשותך ATI אז gl_polyoffset "4"בשביל לראות כמה FPS יש לך תכתוב את הפקודה net_graph 3 וגם את הפקודה net_graphwidth 260 שתמקם את הGRAPH במקום נוחתשמע, תנסה לשחק על ex_interp 0.01, אם המשחק ירוץ בצורה איטית כזאת אז תשים 0.1 והמשחק צריך לעבוד חלק.אם אתה רוצה CONFIG מוכן תגיד...
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים בישראל מאוד פופולרי ולכן המהירות גבוהה מאוד. יש כ 10 שרתים.LOLעזוב, אין לאן להתקדם במשחק הזה... בלאנים לא משחקים בו, יש כ10 שרתים לפי דבריך אז מה הקטע במשחק? גרפיקה? גם את זה אין לנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.