עבור לתוכן

בעיה במחשב, הוידנוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי.

שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת:

windows could not start brcause the following file is missing or corrupt:

windows root\system32\hal.dll

please re-install a copy of the above file

האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה?

תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ...

תודה

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך?

האם יש עוד מחשב שמותקנת עליו אותה מערכת הפעלה ?

חלון הטעינה של מערכת ההפעלה עולה?

אתה יכול להיכנס למצב בטוח? אם כן כנס ל-http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?haldownload0ULmSGdJiV ותוריד את הקובץ כאשר בקובץ יש את כל הגדרות ברירת המחדלכמו בהתקנת הקובץ לאחר פירמוט , לאחר ההורדה העבר / העתק את הקובץ לתיקייה c:/windows/system32 לאחר העברת הקובץ ץסגור את התיקייה ותפעיל מחדש את המחשב....

פורסם

כמה שיטות שאני מקווה שאחת מהם תעזור לך.

את כל הפקודות אתה מריץ דרך ה-REPAIR CONSOLE במערכת ההתקנה של ה-XP תכתוב:

א. bootcfg /rebuild ותעשה ריסט.

ב. אם זה לא פועל תנסה את הפקודה ‎CHKDSK ‎/r

ג. תשתמש בהעתקה מדיסק ע"י: expand d:\i386\hal.dl_ c:\windows\system32\hal.dll כשהאות כונן D מתיחסת לסידירום ו-C למחיצה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, אם נדרש כמובן שתצטרך לשנות את האותיות.

ד. את השיטה הזאת לא ניסיתי אז זה על אחריותך בלבד ואני ממליץ לנסות אותה רק אם האפשרויות הקודמות לא עזרו, פה אתה רושם את כל הפקודות אחת אחרי השניה ורק אחר כך עושה ריסט:

Attrib -H -R -S C:\Boot.ini

DEL C:\Boot.ini

BootCfg /Rebuild

Fixboot

שיהיה בהצלחה.

ולהבא כדאי שתשיג דיסק Winternals ERD, בדר"כ מספיק להעלות אותו בבוט והוא כבר מתקן בעיות נפוצות כאלה בלי שום התערבות מצידך.

פורסם
  • מחבר

טוב בואו נסדר עניינים...

1. יש לי מערכת הפעלה WIN XP בעברית

2. אני לא יכול להכנס למצב בטוח כל מצב שאני רוצה להיכנס אליו הוא נותן לי את ההודעה הזאת

3. מה זה REPAIR CONSOLE ? איך אני מגיע לזה?

4. Vatos-Locos אם תוכל להסביר את כל הדברים האלה שכתבת איך אני מגיע לשם

5. אני לא יכול ליצור דיסק Winternals ERD? האם יש לי דרך להשיג אותו ?

6. תודה

פורסם

אתה מכניס את הדיסק של ה-XP לכונן, מדליק את המחשב, ואז תצטרך ללחוץ "any key" (זה איפשהו שם במקלדת ;D) בשביל שההתקנה תעלה, כשהיא עולה במסך הראשון יש לך אפשרות ללחוץ R בשביל להגיע לקונסולה כמו דוס, זה זה.

ה-ERD זאת תוכנה שעולה כסף אז... תשיג אותה איך שנוח לך, תקנה אותה או משהו, זה ממש לא לפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה...

אז אני מפעיל את הדיסק לוחץ על R ואחרי זה יש לי מסך של דוס.. אני כותב את בכל פעם אני הפקודה שכתבת ואחרי כל אחד אני לחוץ על ENTER וזה מתחיל להפעיל אותם ?

האם אני יכול לעשות את זה כל דיסק הפעלה של ווינדוס או שאני חייב את הדיסק התקנה של הגירסה שמותקנת במחשב שלי ?

פורסם

כל דיסק של XP.

אחרי כל סעיף תעשה ריסט בשביל לראות אם הפקודה עזרה, אל תפעיל סתם את כל הפקודות אם אין צורך (חוץ מסעיף אחרון ששם ארבעת הפקודות צריכות לבוא אחת אחרי השניה בסדר הכתוב).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה את אני אנסה את זה

פורסם
  • מחבר

אהלן,

ניסתי את הפקודות שכתבת לי אבל הם לא עזרו, אתמול השגתי את הדיסק הזה שכתבת לי מחבר אבל שהכנסתי אותו הוא נכנס לאיזה תוכנה דמוי וינודס

ששם ניתן לסדר את הבעיות, עכשיו אני שיחקתי קצת עם התוכנות בפנים אבל לא ידעתי ממש מה ניתן לעשות או שחלק מהם אני מקבל הודעות שהכל בסדר או שגיאה

אם תוכלו להסביר לי איך אני משתמש בדיסק הזה, כי כתבת לי שאני מכניס אותו הוא עובד לבד אבל זה לא ככה ...

תודה וחג שמח,

פורסם

כשה-ERD עולה הוא בודק קבצי מערכת, אם ה"דמוי וינדוס" (כמו שאתה קורא לו) עלה, והבעיה עדיין לא הסתדרה אז הוא לא שחזר את הקבצים אוטומטית.

אני ממש מתפלא שכל הפקודות לא עזרו, אז כנראה שבמצב הזה כל מה שנשאר לך זה לעשות repair reinstall ("התקנה על התקנה" כמו שהרבה קוראים לזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים