עבור לתוכן

שאלה | זכרונות של geil

Featured Replies

פורסם

תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ...

?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50

אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...
פורסם

גם אני לא הכרתי אותה בהתחלה, אבל עכשיו אני אומר - לך על זה :xyxthumbs:

כעיקרון, הלוח יעבוד על התזמונים (הספק כמו שאתה קורא לזה) הגבוהים יותר, לא הבדל מורגש בביצועים :smile1:

פורסם

בפרטים שלך כתוב זכרונות 800

ואתה רשמת בהודעה 667 תחליט!?

4-4-4-15 יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

סליחה התבלבלתי שניהם 800 ... אז לא תהיה שום בעיה בטוח ?..

פורסם

התצורה היחידה שאיתה אני רואה בעיה, זה אם תשים 3 זכרונות, אם תשים 1 או 2 או 4, שום בעיה ;)

פורסם
  • מחבר

כן זה ברור שאם אני אשים 3 כרטיסים תהיה בעיה אבל אני שם 4 כרטיסים

:)

פורסם

למרות שאתה קונה בארץ ולא בחו"ל והאחריות שלך כאן !

קח את הסיפור הבא לתשומת ליבך.

זה מה שחברת GEIL שווה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289290.0

פורסם
  • מחבר

קראתי את הטופיק שהבאת ורציתי להגיד לך דבר ראשון תודה רבה על האזהרה ודבר שני אני קונה אותם בפנדה מחשבים ואין לי אף תלונה על השירות שלהם הם פשוט מעולים ! אם חלילה איזשהו כרטיס זכרון יתקלקל הם יחליפו אותו לאותו אחד רק חדש ואם אין להם הם מציעים לך להחליף לכרטיס אחר ללא תוספת מחיר ...

פורסם
  • מחבר

עוד חוות דעת בקשה בנוגע לשאלה שלי אם החברה geil היא חברה טובה ...

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לסיפור שהביא ybdltd ?..

פורסם

קשה לי להאמין שיהיה לו כזה סיפור עם יבואן רשמי של GEIL בארץ, בסך הכל את הזכרונות שלו הוא הביא בצורה אישית מארצות הברית, לא דרך יבואן שגם מוכן לתת אחריות במקרה של בעיה.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על זה ואני שמח שעוד מישהו חושב כך ... תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים