עבור לתוכן

מקרה שקרה לי עם חברת GEIL לעיונכם

Featured Replies

פורסם

רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר

מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות.

(הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI )

תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב)

משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA

(אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי.

עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרתי ישירות לשם ודיברתי עם בחור נחמד אחר בשם בילי וואנג(???)

והוא הבטיח שהם ישלחו את זה תוך כמה ימים ! נרגעתי סגרתי את הטלפון והמתנתי עוד ... חודש וכלום...

התקשרתי שוב, הפעם עצבני ביותר והפעם שוב הגעתי לטוני וואנג הבחור הראשון (אף פעם לא השגתי מישהו אחר חוץ מטוני ובילי וואנג)

הוא אמר שאין להם את ה GEIL ONE המדובר כי הוא קשה להשגה והוא הציע לי את ה ULTRA-X אמרתי לו שאני מעוניין בסט שווה בביצועים

הווי אומר DDR600 ולא משהו נחות יותר או שייתן לי זיכוי כספי על הסט (כך מקובל בכל שאר החברות)

הוא אמר שהוא ילך לאחת החנויות ויקנה לי סט כזה עוד באותו שבוע ואני אכול ספיקות סגרתי את הטלפון... המתנתי שבועיים וכלום אין סט...

אני מתקשר שוב והפעם בילי עונה ואומר שטוני אחראי והוא יצא והוא יחזור אלי (כמובן לא חוזר) ומאז כל פעם שאני מתקשר טוני לא בסביבה...

התחלתי לאיים בתביעה משפטית והם פשוט התעלמו ממני באיזה שהוא שלב התייאשתי מהענין ופשוט המשכתי בשגרת החיים אכול רגשות נקם

שפעם אני אראה להם מה זה...

אחרי שמונה חודשים !!! שפשוט הם לא נזכרו בי בכלל החלטתי שעד כאן ! אני מתעד את התכתובות את כל התשובות והמכתבים שנכתבו

ואני מגיש נגדם תביעה משפטית, לפני שעשיתי זאת שלחתי להם מכתב אזהרה מנוסח היטב להודיע להם על כוונתי.

מיד קיבלתי תשובה מבחור נחמד בשם ג'ימי...וואנג (וואט דה פאק??? עסק משפחתי ?) שטוני לא עובד שם בכלל יותר,והסט לא בייצור סידרתי , ובכלל הם לא מספקים אחריות מחוץ לארה"ב (להזכירכם קיבלתי מספר RMA על הכתובת שסיפקתי)

אמרתי להם אין בעיה תשלחו את זה לדוד שלי בניו יורק, ובקשת האחריות הוגשה כשהסט כן היה בייצור !!! תכל'ס הם אמרו שהם מאתרים לי סט כזה ושולחים

לי מיידית , המתנתי כשבועיים וכלום... שלחתי עוד כמה מיילים לאזהרה ו וקיבלתי חזרה ... את אותו הסט פיזית ששלחתי !! עם אותם מדבקות מזהות שהודבקו לא על ידי היצרן אלא על ידי המשווק !!! וכמובן שסטיק אחד עדיין לא היה תקין... כתבתי להם שאני המום מהחוצפה... ושאני אראה להם מה זה...

אבל טכנית אני לא יודע מה לעשות הסט אצלי ! מבחינתם הוא התקלקל שוב ... אני קיבלתי שירות וזהו עכשיו שאני אלך לעזאזל.

מסקנתי עד כאן : אל תגעו בגייל עם מקל באורך של עשרים מטר מדובר בחבורת נוכלים סיניים שמנהלים חברת ענק כאילו זה משק בית ...

מעיון בפורומים בארה"ב התברר לי שהרבה נפלו לפח כמוני ועברו שבעה מדורי גיהנום כדי לממש אחריות.

תצוין לטובה חברת OCZ שבכל פעם שהגשתי בקשה ל RMA הגיבה באמצעות מערך משומן היטב של תומכים ואנשי שירות לקוחות החליפו במהירות פיצו והיו קשובים ללקוח ולרוב !! קיבלתי סטים בנפחים ובאיכויות גבוהות ממה שהזמנתי... (מי שרוצה אני אתן פרטים מפורטים...) :yelclap:

פורסם

וואי איזה כלבים הם.

לא קונה יותר GEIL.

תודה על הכתבה - מקווה שהסתדרת איכשהו שם;)

--------------------

יש לי 4 סטיקים של GEIL :S DDR-400 CL2.5

בינתים עובד טפו טפו טפו

פורסם

וואוווו לא להאמין! :eek2:

מה זה עסק מישפחתי?! כולם וואנג!!?!?

וואיי לא להאמין תמיד חשבתי שזאת חברה עולמית עם שם גדול ואחריות וכיסוי לפחות כמו G.SKILL וכאלה

פורסם

:lol: עסק משפחתי אה?

ואגב אם יש לך דוד בארה"ב מדוע הוא לא מגיש תביעה בשמך? - תגיש תביעה ישירות על משפחת וואנג ;D .

בכל מקרה - אם אתה קונה בארה"ב אז רק CORSAIR!

תוך חצי דקה עונים לך בתמיכה הטכנית [כמובן בהקצנה - אבל ממש ממש מהר] - יש גם פורומים של תמיכה טכנית עם איש תמיכה טכנית של החברה שגם כן עונה ממש מהר.

דוגמא למקרה - כשקניתי את הסטיקים, ניסיתי להכניס אותם הפוך ונשאר סימן בגודל של קצת פחות מ0.5 מילמטרים [פצפון, קשה אפילו לראות אותו] על חלק מהסטיק, אין ארורים ואין כלום עד היום הזכרונות עובדים כמו סוסים [טפו טפו טפו :P ] - אבל בכל זאת זה היה חדש ונורא דאגתי, אז שלחתי להם שאלה לגבי זה והתשובה שלהם היתה "לא צריכה להיות שום בעיה, אם אין סדק בסטיק, אין ארורים והסטיק עובד - אז הוא תקין, אבל אם תרצה נחליף לך אותו."

אגב עלות המשלוח חזרה אליי היא עליהם. מדהים, אגב הם ידעו שאני ישראלי, מעבר לכך גם ראיתי מקרה שבו ישראלי החליף סטיקים ותוך שבועיים[מה לעשות המשלוח לא כזה מהיר] כל הסיפור נגמר והוא קיבל סטיקים חדשים בלי אפילו להרים את הקול :)

מכך מסתכם שאין שניה לתמיכה של קורסייר בארה"ב. לפחות לא שידוע לי מנסיוני.

בהצלחה ברכישות הבאות שלך :) .

פורסם

קרוסייר ידועים בשירות ובאיכות שלהם...על זה אין מה לדבר אבל חשבתי שGEIL ברמה שלהם פחות או יותר

פורסם
  • מחבר

א. כעיקרון זה מה שרציתי לעשות להגיש תביעה אבל עכשיו אין לי קייס כשהם יכולים להוכיח שהם מבחינתם שלחו לי סט עובד ותקין (חתמתי על החבילה)

ב. עבדתי מול CORSAIR כשהם לפעמים שוברים שיאים חדשים בזמני ההמתנה לקבלת סט חדש בייחוד מאלה הנדירים... אני במשא ומתן איתם עכשיו על קבלת

משהו תמורת 2GB 1066 CL5 XMS2 ששלחתי להם להחלפה (אין במלאי אני מחכה חודשיים !!!)

בסה"כ הם בסדר חוץ מהפעם האחרונה הם היו בסדר החליפו מהר השירות סביר וטוב.

ג. עלות המשלוח חזור בכל החברות עליהם זה הנוהל המקובל.

ד. אני עובד הרבה עם חומרה ושלחתי עשרות סטים לחברות שונות כולל כרטיסי מסך וכו' (להחלפה) ולא שיבחתי את OCZ בגלל מקרה אחד אלא כמה וכמה מקרים.

סיפר לדוגמא שקרה לאחרונה, קניתי כאן בפורום יד שניה סטיק 256 PREMIER של OCZ ב 25 ש"ח בערך הסטיק הוציא ERRORS ב MEMTEST

לא רציתי לשלוח אותו לבד כי המשלוח יעלה לי יותר מהסטיק אז חיכיתי זמן מה שסט אחר יתקלקל ושלחתי אותו ביחד איתו.

קיבלתי בחזרה סטיק VALUE ללא היט סינק שלא כמו ששלחתי שהיה טוב יותר, התלוננתי והם התנצלו והציעו לפצות אותי בזה שאני אשלח להם את הסטיק ואני אקבל סטיק של 512 PLATINUM !!!

שאלתי האם אפשר לחסוך את המשלוח ואת הזמן בזה שאני פשוט אשלם להם על הסטיק שאצלי באמצעות PAYPAL והם ענו שזה לא אפשרי מבחינת פרוצדורת העבודה שלהם , אבל הם יכולים להעלות את ההצעה שלהם לסט של 2X512MB PLATINUM עם תיזמונים 2-3-2-6 ולהוסיף דיסק און קי RALY שלהם

בנפח 2GB ... כמובן שהסכמתי ... להזכירכם כל זה תמורת סטיק עלוב של 256MB .

עוד מקרה סט של PC4800 Elite Edition תמורת סט של PC4000VX (אבל זה היה מזמן)

עוד מקרה סט 2GB DDRII 800 4-4-4-15 תמורת סט 2X512 MB מבוסס TCCD במהירות 533MHZ ב DDR1 (כן היה סט כזה)

אז איפה קורסאיר ואיפה OCZ ... (ואני לא מזלזל בקורסאיר מבחינת איכות...)

פורסם

תשמע יש לי אבל להגיד לך שמיתקלקלים לך המון זיכרונות...אני שנים עם מחשבים ובוא נגיד שהלך לי רק פעם אחת זיכרון SDRAM ישן של 64MB והוא הלך מקצר והלוך גם הלך איתו עד היום אני עם G.SKILL וטווינמוס וקינגסטון עוד לא הלך לי בחיים שטיק של זיכרון מהם לא הייתי צריך לממש אחריות פעם אחת על G.SKILL או קינגסטון

פורסם
  • מחבר

שמע אחי ואני לא מזלזל כאן אבל הסטיקים שאני קונה הם EXTREME יש לי תחביב לזיכרונות טובים מאוד ואני מבזבז על זיכרונות המון כסף סתם מתוך שיגעון.

סטיק שתוכנן לעבוד ב 1200MHZ ועכשיו הוא עדיין עובד רק שלא עושה 1200MHZ אלא רק 1066 נניח... אבל אני שילמתי עוד טבין ותקילין כדי לקבל סטיק שבהגדרות יצרן יעשה 1200 ולא פחות... אז מבחינתי הוא לא תקין.

סטים של DDR400, DDRII800 וכו' מתקלקלים פחות כי הם לא עובדים על קצה היכולת שלהם 24/7 !

במהירויות ה EXTREME האלה אפילו תנודה חשמלית קטנה אחת מורידה מהיכולת של הסטיק !

ב. אני מתעסק במחשבים כמקצוע ובעסק מוכרים מחשבים ללקוחות עם זיכרונות שלפעמים מתקלקלים , תעבוד עם כמויות כאלה כנראה שהאחוז של המקולקלים יבואו יותר לידי ביטוי גם אצלך.

פורסם

אוקיי אם אתה עובד בעסק זה משהו אחר את זה לא ידעתי ולא ציינת ברור שבעסק עם כמויות יהיו פי 10 יותר קילקולים מלבאדם יחיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים