פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים עריכה:שכחוו מהכולהבעיה היא אחרתתאז ככהיש לי בעיהיש לי תוכנה שפותחת סוקט - התקשרות, עם תוכנת סרבר ואחרי שהסוקט נפתח אני שולח לסוקט הודעה כל שהיאעכשיו יש בעיהעד שאני לא סוגר את הסוקט ההודעה לא נשלחתיש למישהו פתרון?אני מוכן לשים את הקוד של התוכנה
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים יש בTCP אפשרות לשלוח את ההודעה ישר, בלי לחכות שהבאפר יתמלא. תנסה להפעיל את האפשרות הזו.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר איך?לא ידוע לי חיפשתי בריפרנסים של סוקטים בפרל לא מצאתיאם תוכל לעזור אני אודה לך מאוד
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים במקומות אחרים קוראים לדגל הזה NOWAIT. תבדוק אם אתה יכול להכניס את הדגל הזה לשם.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר לא לא זה לא זה עליתי על הבעיההבעיה בקוד הבאwhile( (my $get=<$client>)){ put_msg($get); } }כאשר הלולאת ווייל הזאת מבוצעת זה כמו לולאה אין סופית ועד שהסוקט לא נסגר היא כביכול תוקעת את התוכנה מלהתעדכןמה אתה אומר שאפשר לעשות?ניסיתי מלא דברים כלום לא הצליח[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 22:45:46סוףף סוףף סידרתי תבעיהההתודה בכל אופן אחיwhile(defined (my $get=<$client>)){ $main->combo->Add($get); $main->combo->Update(); }
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.