עבור לתוכן

בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הרבה הרבה מזל טוב ותתחדש

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הרבה הרבה מזל טוב ותתחדש

תודה רבה :)

פורסם

חח בהחלט קפיצה נחמד +

פורסם
  • מחבר

חח בהחלט קפיצה נחמד +

אני חושב שזו קפיצה אסטרונומית מדובר על ההבדלי ביצועים ממוצעים של פי7-10 ואני עוד לא מזכיר תוכנות שינצלו את כל 4 הליבות היטב באופטמזיה כמו מנועי רנדור. :hat:

פורסם

חח זה יה בצחוק גם אינ עושה כזאת קפיצה עוד כמה ימים :)

ממ מחשב פנטיום 3 כרטיס מסך מובנה וכל החרא מסביב ...[גמבו לי מחשב אחר ששיחקתי איתו]

למפרט דומה לשלח רק בלי כל הארד דיסק הזה וציוד היקפי איכותי קצת יותר [רקמולים] גם אותו מסך..

חח אז אני מבין אותך זה חתיכת קפיצה :D:D

פורסם
  • מחבר

חח זה יה בצחוק גם אינ עושה כזאת קפיצה עוד כמה ימים :)

ממ מחשב פנטיום 3 כרטיס מסך מובנה וכל החרא מסביב ...[גמבו לי מחשב אחר ששיחקתי איתו]

למפרט דומה לשלח רק בלי כל הארד דיסק הזה וציוד היקפי איכותי קצת יותר [רקמולים] גם אותו מסך..

חח אז אני מבין אותך זה חתיכת קפיצה :D:D

אני מבין שהמחשב שגנבו לך היה נייד.

בכל מקרה תתחדש גם וזו קפיצה מטורפת זה כמו לעבור מעידן האבן לעידן המידע :o

פורסם

חחח

זה יותר מעידן שאנשים רכבו על חמורים לכל מקום לעידן של מכוניות שעפות וגם הופכות לחלליות :D:D

פורסם
  • מחבר

הי חבר'ה...מסתבר שבגלל החגים עוד לא קיבלתי את האשראי שלי(חידוש הכרטיס) יום שלישי הזה או רביעי אמור להגיע. בינתיים ה2900pro הספיק להגיע לחנויות והדולר ירד ל3.9 משהו כזה כך שלפחות אני עשוי להרוויח מהעיכוב הזה.

וכידוע לכם התחבטתי קשות בין גירסאות ה320 וה640 של ה8800gts במיוחד שיהיה לי את מסך ה24 של דל ה2407WFP שעובד על רצלוזיה טבעית של 1900 על 1200 ובסוף בחרתי בגירסת ה320 המשתלמת יותר אבל הנה ה2900פרו בא במחיר נוח של 1457 ש"ח בtms שזה כמ100+ פחות מה8800gts320 והוא עוד מציג ביצועים עדיפים במיוחד עם אוברלוקינג שמשווה אותו בביצועים ל2900xt הבעיה שחשבתי שצריכת החשמל שלו מופרזת בגלל איזה אתר שהיה בין הראשונים להעלות ביקורת של הכרטיס אבל מסתבר שההבדלים בצריכת החשמל הם לא כל כך גדולים כמו שחשבתי וכך נסללה הדרך לבחירת הכרטיס הזה ככרטיס הבא שלי.

וכך בהתאם עדכנתי את המפרט שלי.

עכשיו נשאלת השאלה האם הספק יספיק, גם במידה ואני עושה אוברלוקינג. והאם הכרטיס מסך הזה שהוא חם יותר מgts לא יהווה בעיה במארז שהוא קטן יחסית ודרוש מארז גדול יותר?

רב תודות לכם, והנה המפרט המעודכן:

Categories Products Price Qty

Cases ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤811 1

M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1

Memory Digma 2GB DualChannel TESTED DDR2-800 D22G800DI ¤472 2

Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1

VGA Cards Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤1457 1

Keyboards Genius Luxemate + Scroll English/Hebrew ¤82 1

Mice Logitech MX518 Gaming Edition From Display ¤169 1

Speakers LOGITECH X-530 ¤572 1

Monitors Dell 24" 2407WFP Wide Ultrasharp Black Only ¤3745 1

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1

CPU Cooling Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤234 1

Case Fan THERMALTAKE 90mm SILENT CAT A2013 ¤41 2

Total Price : ¤10581

מ-t.m.s

וכולל אוברלוקינג למעבד

פורסם

הספק יחזיק גם אחרי OC

לגבי החום קשה להגיד כי אני אישית לא נתקלתי ב2900PRO עדיין ולפי מה שרשמת הוא יגיע לחנויות רק עוד כמה ימים אז אני מניח שאף אחד עדיין לא נתקל בו

אבל ה P150 הוא מארז מצויין עם קירור של 2*ZALMAN F2 שהוספת קדימה והמאוורר האחורי שלו, בנוסף לכ.מסך יש SLOT כפול של PCI-E בשביל זריקת אוויר החוצה (לפי התמונה לפחות) http://tms.co.il/popup_image.php?pID=4606 - כמו של ה 2900XT ו8800 למיניהם, לא רואה בעיתיות מבחינת חום.

אני לא רואה שום שינוי שההיתי יכול להציע במפרט האחרון - תתחדש

פורסם
  • מחבר

הספק יחזיק גם אחרי OC

לגבי החום קשה להגיד כי אני אישית לא נתקלתי ב2900PRO עדיין ולפי מה שרשמת הוא יגיע לחנויות רק עוד כמה ימים אז אני מניח שאף אחד עדיין לא נתקל בו

אבל ה P150 הוא מארז מצויין עם קירור של 2*ZALMAN F2 שהוספת קדימה והמאוורר האחורי שלו, בנוסף לכ.מסך יש SLOT כפול של PCI-E בשביל זריקת אוויר החוצה (לפי התמונה לפחות) http://tms.co.il/popup_image.php?pID=4606 - כמו של ה 2900XT ו8800 למיניהם, לא רואה בעיתיות מבחינת חום.

אני לא רואה שום שינוי שההיתי יכול להציע במפרט האחרון - תתחדש

צודק עיינתי שוב בכרטיס מסך והוא סגור כנראה כדי לבודד את ההשפעת החום שלו על הסביבה השאלה היא האם המאוורר מוציא אוויר או מכניס, במקרה שהוא מכניס אוויר האויר ימשיך לחריצים ומשם החוצה. או שהמאורר מוציא, אז יש יניקת אוויר דרך החריצים שבחוץ פנימה לתוך המארז דרך המאורר. מישהו כאן יודע איזו אפשרות מתקיימת?

בכל מקרה אני נוטה לקחת את ה2900pro זה נראה כרטיס מצוין עם תמורה טובה וזה שיש לו 512 מגה פותר לי כאב ראש שהיה לי שהחלטתי לקחת את ה8800gts320 כי כאמור יהיה לי את הדל 24,שעובד על רצלוזיה גבוהה של 1900 על 1200 שדורשת יותר זכרון.

באשר לספק אם כך הוא יספיק...זה טוב. אגב הספק הזה מודולרי נכון? פשוט אני לא זוכר.

חג שמח לנו ולילה טוב.

;)

פורסם

מפרט נחמד מאוד!

קצת סגנון אחר ממה שאני סגרתי לגבי המפרט שלי אבל בכל מקרה..

לא הייתי בונה על הכרטיס הזה כי הוא ממש נחטף מהמדפים בארץ ואני ממליץ לך לבדוק בtms אם נשאר להם בכלל

ראיתי שהם הורידו מהאתר כבר את הXt שלהם..

בכל מקרה תתחדש..

פורסם

הוא לא יכול להחטף כי הגיעו רק 10 כאלה לארץ ורובם TMS קנו..ככה שאני בספק אם יש אותו בכלל ברוב החנויות

פורסם

יש לך השארה מתי הוא יגיע בסדירות לארץ/tms?

או מתי יתחילו למכור את הסדרה החדשה של איוידיאה?

פורסם

תאריך שחרור הכרטיסים החדשים הוא ב 12 בנובמבר מתי יגיע לארץ ? , לך תדע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים