עבור לתוכן

בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישל המפרט נראה מעניין וכאן עולה לי השאלה במה טוב יותר הבלקליין מהאפולו שניהם אותה רמת קירור ורעש פחות או יותר? אם כן הבלקליין נראה לי טוב יותר ככה שנראה לי שווה להוסיף 150 ש"ח בשביל העיצוב.

לוח אם-הבנתי שיש הסכמה שתמיכה בddr3 היא לא משמעותית וזה אף לא משתלם-צריך לחכות שהddr3 יהיה הסטנדרט וזה לא יקרה מהיום למחר.וכרגע המחירים מטורפים.

לגבי ראיד , מישהו מוכן להגיד לי למה זה טוב בעיקר? לתלת? משחקים? או שבכלל זה טוב בעיקר לעריכה...פעם היתי פריק של חומרה היום אני כבר לא מעודכן ולא מתמצא כל כך.

fw זה חיבור העברת מידע כמו usb רק יותר מהיר נכון? אם כן זה כבר סטנדרט בכל לוחות האם לא?

סנה אם לא נחוץ cl4 מעל cl5 אני אלך על הזכרונות שהמלצתם לי מקודם נראה לי נותן את היחס התמורה הטוב ביותר.

עכשיו יש לי 2 שאלות חשובות האם במידה ואני הולך על המסך 2407WFP האם זה חייב אותי לבחור בכרטיס מסך חזק מה8800gts גירסת ה320 או שזה מספיק

שנית הכרטיס מסך hd2900pro של ati אמור לצאת בקרוב..שבוע + ככה לא? והבנתי שהוא יתומחר מול ה8800gts אבל מציע יתרונות כמו בקר זכרון וזכרון גדולים יותר.

תודה.

עריכה:

DJ Peter B הגבנו בערך אותו זמן אז לא ראיתי את ההצעה שלך

זה נראה די מעניין המפרט שלך -זכרון קצת טוב יותר והספק הבנתי שהוא מעולה וגם די חזק-חשוב לשידורגים-למישהו כאן יש רעיון מה תהיה הצריכה של הגיפורס הבא של נבידיה-סידרה 9 שתהיה ב55 ננו, ככל שהליטוגרפיה יותר קטנה יש פחות צריכת וואטים לא?

מקלדות LOGITECH Ultra Cordless Media Desktop - OEM ¤ 340 1 וזה כולל עכבר? ומהעכבר אני רוצה שיהיה ארגנומי כזה שהקדישו הרבה מחשבה לעבודה ממושכת על המחשב ושיהיה מדויק ומהיר

מקלדת שתהיה ארגנומית ואלחוטית

אגב אני גר בקרית מוצקין ככה שאם יש חנות אמינה וטובה בסביבה אודה לכם אם תיידעו אותי.

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הסכמה לגבי DDR3

הלבקליין נחמד אבל לא יותר. אם אתה רוצה להוסיף מבחינת עיצוב זכותך.

FW זה אלחוטי ואין לזה קשר ל-USB

אתה לא צריך משהו יותר חזק מה-8800GTS אם אתה לוקח 24"

פורסם

בהחלט יש הסכמה בDD3, נכון לעכשיו אין צורך בזה.

FW זה לא אלחוטי. זה חיבור בדומה לUSB רק הרבה יותר מהיר. יכול לשמש ככניסה לאינטרנט, חיבור כוננים חיצוניים ועוד רבים וטובים.

נכון לעכשיו, אין בו שימוש כלכך. והוא עדיין לא סטנדרט של שום דבר.

אבל אם יש כסף, זה דבר נחמד שיהיה לך בלוח, להזדמנות.

אם אתה הולך בכיוון של הDELL 2407, הייתי מציע לך לחשוב בכיוון של לקחת 8800GTS 640MB . שיוכל להריץ כמו שצריך כי ה320 יתחיל לגמגם בקרוב.

C4 זה לא נחוץ. C5 יספק ביצועים מעולים, אך אם יש כסף ואין בעיה להוסיף את הכמה עשרות שקלים בשביל זה אז למה לא, רק טוב יצא מזה.

לדעתי, אין למה לחכות ל2900. ה8800 הוכיח את עצמו ככרטיס מצויין. ועדיף ללכת על בטוח.

ובקשר לRAID, מדובר בטכנולוגית סידור כוננים קשיחים.

RAID 0 - לקחת 2 כוננים קשיחים שהם כותבים בו זמנית את המידע (חלק לפה, חלק לפה) וככה אתה מקבל יותר מהירות. נועד לעורכי וידאו או אנשים כאלה.

RAID 1 - לקחת 2 כוננים קשיחים ששתיהם כותבים אותו דבר - נותן לך אמינות. אם אחד הולך, יש את המידע על השני.

לדעתי, כל עוד אתה לא עורך וידאו או משו כזה שצריך RAID 0, או שאתה איזה מישו עם מידע חשוב שצריך RAID 1,

אין לך למה לחשוב בכיוון הזה.

פיטר.

פורסם

מסכים לגבי כל מילה חוץ מלגבי הכ.מסך - נכון שכדי לנצל את מלוא ה"כוח" של המסך צריכים 640M אבל הוא פשוט לא משתלם מאחר וההפרשים בביצועים לא מגיעים לכ-3% ואילו ההפרש במחיר הוא 30%

פורסם

מסכים לגבי כל מילה חוץ מלגבי הכ.מסך - נכון שכדי לנצל את מלוא ה"כוח" של המסך צריכים 640M אבל הוא פשוט לא משתלם מאחר וההפרשים בביצועים לא מגיעים לכ-3% ואילו ההפרש במחיר הוא 30%

ההפרש הנ"ל בביצועים הוא במסך 19" אולי.

תחזור עם עדכון לגבי העבודה עם מסך 24" ברזולוציה גבוהה.

אם התקציב מרשה, הייתי ממליץ.

פיטר.

** עריכה לאחר שראיתי שdarklight ערך:

LOGITECH Ultra Cordless Media Desktop זה סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים. לא מחייב. הייתי ממליץ לך להוריד אותה אפילו, ולרכוש מקלדת ועכבר בחנות אמיתי. שם תראה אותם בעיניים. ותוכל לראות מה מתאים לך.

לגבי הDELL 24, ממליץ לך. באמת שזה מסך מדהים. אבל, עם התקציב שלך אני די חושב שהוא יגרום לך לרדת בביצועי המחשב. בוא נראה.

בשביל להכניס את הDELL24 אתה תצתרך ללכת על דבר כזה:

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1

ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1

זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 2

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1

מקלדות LOGITECH Ultra Cordless Media Desktop - OEM ¤ 340 1

רמקולים LOGITECH X-530 ¤ 581 1

מסכים Dell 24" 2407WFP Wide Ultrasharp Black Only ¤ 3806 1

מדובר בלוח יותר בסיסי, אבל עדיין טוב.

בקירור מעבד יותר שקט האומנם, אבל שלא יתאים לOC גדול מדי.

ספק טיפה יותר חלש, אבל שיתאים בהחלט לכל דבר שרק תעמיס עליו.

זכרונות CL5 מעולים (לא כמו הקודמים אבל עדיין).

ממ לדעתי שווה שתחשוב טיפה אם באמת יש לך שימוש ב24, כי באמת מדובר במסך ענק!

אם לא, תקח את ה2007FP , שהוא לא WIDE, אני אוהב אותו יותר.

המפרט יצא 11099 בTMS. טיפה חריגה, אבל קיבלת DELL 24 =]

פיטר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...תודה.

אם כך אין צורך בראיד.

וסנה ולפי מה שאתה אומר אין הבדל ביצועים בין הבלקליין לאפולו? ומעניין אותי לדעת האם עד תקציב של 650 ש"ח יש מארז שמקרר טוב יותר ומציע יותר מהמארזים שהזכירו כאן.

בכרטיס המסך המצב מבחינתי לא כל כך פשוט...אין טעם להשקיע יותר מ1600+ ש"ח במיוחד שסידרת 9 מתקרבת אבל מצד שני אני כרגע נוטה ללכת על מסך בגודל 24 זה נראה לי חוויה גודל כזה כבר מת לשחק crysis עם מסך כזה... וכמובן לגרפיקה זה שימושי -בתחילה חשבתי על 2 מסכי 19 אבל זה לא כל כך נוח.

אני מניח שמסך כזה משנה את המיפרט של המחשב בגלל מחירו 3800 ש"ח ובגלל הקטע של הרצלוזיה הגבוהה 1900 על 1024? נראה לי שאחכה לראות איך ה2900pro מתפקד כי ראיתי שהוא יוצא ביום שלישי ולכרטיס הזה יש עם 512 מגה והוא בתוך התקציב של 1600 ש"ח ככל הנראה והבנתי שהוא יציג רמת ביצועים דומה לזו של ה8800gts.

פורסם

לדעתי תישאר עם המסך 20" שהצעתי לך ועם ה-8800GTS 320M ללא שמץ של ספק.

אין שום הבדלים בביצועים בין שני המארזים וחבל להשקיע יותר מהאפולו (זה או האפולו או כבר לעלות משמעותית בתקציב למארזים בסביבות 800 ש"ח וחבל קצת לדעתי)

פורסם

^^ אני מסכים במאה אחוז עם העניין. לדעתי חבל לחכות וכדאי להנות כבר בקרוב.8800GTS עם 320 יהיה מעל ומעבר מכל הבחינות והוא גם היחיד שבאמת משתלם אבל עדיין חזק מאוד. בנוסף לכך אני גם ממליץ להשאר עם האפולו ולחסוך את ה-250 ש"ח ללקסה - חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

ראיתי את העדכון שלך למפרט פיטר,מפרט די חזק ומאוזן שכולל את הדל 24...

טוב בהסתמך על המפרטים שהעליתם והעזרה שלכם בניתי את המפרט הבא:

Categories Products Price Qty

Cases NZXT Apollo No PSU Silver ¤400 1

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1

M boards Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤674 1

Memory Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤458 2

Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1

VGA Cards Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ¤1576 1

Speakers LOGITECH X-530 ¤581 1

Monitors Dell 24" 2407WFP Wide Ultrasharp Black Only ¤3806 1

Mice Logitech MX518 Gaming Edition From Display ¤169 1

Keyboards LOGITECH Media Keyboard ¤100 1

CPU Cooling Thermaltake V1 CL-P0401 ¤288 1

PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1

Total Price : ¤10863

מה דעתכם על המיפרט?

לגבי הזכרון -אולי עדיף להחליף את הזכרון שכאן בזה:Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 שמציע dual chanel שאני לא יודע עד כמה זה משפר ואומנם זה רק במהירות של 675 אבל התזמון CL4 וזה יכול לעזור באוברלוקינג. אם ההבדלים הם קטנים וזניחים אני אקח את זה שבמפרט.

תודה לכם על העזרה. :xyxthumbs:

נ.ב

המיפרט הוא מtms וכנראה שאקנה משם כי הם ממוצקין וגם הבנתי מהפורום שזו חנות טובה ואמינה.

פורסם

מפרט מעולה

פורסם

הייתי מציע לקחת את הDS3L במקום, ואת הכסף שחסכת לקחת בזכרונות יותר טובים. Corsair 6400C4.

לא מחייב, זה רק בגלל שאני שונא את ה-Value Select.

אבל בכל מקרה, מפרט מעולה.

תתחדש =]

פורסם

אין מה לשנוא - הם מעל ומעבר לכל מעבד Q6600 ולא משנה איזה קירור אויר יש לך. גם ההזכרונות הפשוטים יחסית הללו עושים 900MHZ -מניסיון

כאמור מפרט מעולה ידידי..תזמין ותהנה במהרה :D

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה... :)

בסוף אני קונה את המחשב ביום ראשון הזה או שני ככל הנראה כך שאנצל את הזמן שיש לי לשאול על התלבטויות והשאלות שעלו לי...

חשבתי שp-150 עם ספק 430 זו אופציה מעניינת ושקולה תקציבית פחות או יותר מול אפולו+ליברטי או קרוייזר 450 לכן היתי רוצה לדעת מה הבדלי הקירור מי מבין המארזים מקרר טוב יותר.

לגבי רעש אני יודע שהP-150 שקט יותר מאפולו אבל זה לא משמעותי לי.

סעיף הציוד ההיקפי -אחת ולתמיד מה עדיף לתלת ומשחקים לייזר או אופטי. השימוש שלי בעכבר הוא עם האצבעות יותר מאשר מחזיק את כל העכבר בכל היד איזה עכבר יתאים לצורת שימוש כזו, גבוה או נמוך או שאין לזה חשיבות.

מה דעתכם על הזכרון הזה :Digma 2GB DualChannel TESTED DDR2-667 זה אמין ויציב כמו הקרוייזר?

ואחרון חביב ...המסך ככל הנראה אני די סגור על ה2407WFP שהוא 24 אינץ , מסך זו השקעה לטווח רחוק ולשימושים שלי חוץ ממשחקים אני צריך הרבה שטח תצוגה אחרת היתי הולך על ה-2007FP UltraSharp

הבנתי שה24 זה פאנל p-va וה20 זה ips יש הבדל משמעותי בין סוגי הפאנלים או יתרון מסוים אחת על פני השני?

האם עם ה24 אינץ שלו רצלוזיה טבעית של 1900 על 1200 כמדומני יעבוד טוב עם ה8800gts320 או שמוטב ללכת כבר על הגירסת ה640mb

כי למשל במשחק כמו קריסיס דרושים פילטרים לראות טוב יותר את האפקטים ככה שרצלוזיה גבוהה לא תעזור...מה דעתכם?

מצטער אם זה נראה טרחני אלו הדברים האחרונים שלא די מובנים לי ואני רוצה להיות בטוח במה שאני קונה, רב תודות לכם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

P150 מעולה וגם אפולו ו-Corsair וזה לא ממש משנה מה תבחר.

גם לייזר וגם אופטי טובים למשחקים - MX518 מאוד משתלם והיתי הולך עליו

הזיכרו ןהזה נהדר - יש לי אותו במחשב וגם לחברה שלי ואין שום בעיות איתו. מדיבור עם היבואן הבנתי שהצ'יפים איכותיים ושהבקרת איכות מעולה גם כן.

24" זו בחירה מעולה והשקעה נהדרת לטווח הארוך

לדעתי? 8800GTS 320M - לא ממש משתלם יותר מזה..

תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה Xtract עזרת לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים