עבור לתוכן

שאלה: מהו ההרד דיסק הכי שקט שקיים בשוק?(עם זכרון 16MB ולא נייד)

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ...

תודה לכולם! :smile1:

ניר.

פורסם

כל הסמסונגים מאוד מאוד מאוד שקטים ומאוד קרים. אני קניתי בגלל חום ורעש את הסמסונג שלי.

פורסם

הרדדיסק תקין לא אמור להרעיש במידה משמעותית לא משנה מאיזו חברה (כל עוד מדובר בחברה טובה). אין גם הרבה הבדל

בטמפרטורות בין חברה זו לאחרת (מלבד דגמים ספיציפיים)

פורסם
  • מחבר

קניתי לא מזמן HD של WD 320GB והוא מרעיש נורא, כמעט כל הזמן! וגם לא מספק ביצועים טובים ובנוסף פולט לא מעט חום.

בקיצור, אכזבה. או שפשוט נפלתי על FACTORY DEFECT?

תודה על התגובות והעזרה!!

ניר.

פורסם

אם אתה מדבר על ה3200AAKS יש עליו ביקורות טובות בפורום גם מבחינת רעש וגם מבחינת ביצועים אבל אחד שעבר אצלי

הזכיר את הבעיות שיש לשלך. יכול להיות שפשוט נפלת על דגם פחות טוב. ההרדיסק שהיה לי נקנה מKSP בזמנו.

פורסם

לי יש את הWD3200AAKS ואני עובד איתו דרך מארז חיצוני וגם דרך הלוח אם ובשניהם לא שומעים כלום.

מומלץ.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את הKS..והוא כנראה "מרעיש", מכיוון שאצלי יש רק מאוורר אחד והוא על הCPU, וגם הוא מאוד שקט, כמו כן, הוצאתי את הדלת השמאלית של המארז, והוא במצב של - פתוח תמיד! (דרך אגב, מאוד מומלץ לאוברקלוקינג - זה בדוק)

ניר.

פורסם

AAKS או KS? אלו מודלים שונים. בכ"מ אל תמהר להסיק מסקנות תקשיב ותשמע מאיפה הרעש מגיע (בסוף עוד תגלה שהרעש מגיע

מהמאוור הקדמי של המארז...). בקשר למחשב פתוח תמיד - מומלץ מאוד לצבירת אבק.

פורסם

ההבדל בין הKS לAAKS הוא שסה"כ השני "אמור" פחות להתחמם בגלל הבדל בפלטות.

לגבי הרעש,נשמע לי די חשוד..תנסה באמת לבדוק את העניין עם האבק והמאווררים לא נראה לי שהHD אמור להרעיש בצורה כזו שתשמע בכלל.

פורסם

הדגם שלי:

WDC WD2500KS-00MJB0

בכלל לא מרעיש...בקושי אני שומע אותו.

פורסם

תמיד אנשים הולכיים עם העדר וקונים WD. למה? קחו SAMSUNG וזהו, אין יותר רעש.

פורסם

הרדדיסק תקין לא אמור להרעיש במידה משמעותית לא משנה מאיזו חברה(כל עוד זו חברה טובה). אין גם הרבה הבדל

בטמפרטורות בין חברה זו לאחרת (מלבד דגמים ספיציפיים)

לא עדר ולא נעליים, אין הבדלים משמעותיים בין חברות ההרדיסקים היום (בדגמים הביתיים הרגילים לפחות). זה שאתה אוהב

את סמסונג לא הופך את השאר לעדר.

פורסם

כן הופך, ויש הבדלים בין ההארדיסקים היום. בגלל זה יש הבדלי טמפ ומהירות ואמינות. תשווה SEAGATE עם HITACHI ותגיד לי שהם אותו דבר... :nono:

פורסם

הציטוט שלי עודכן. לא ציינתי זאת כי אני לא מתייחס להיטאצי בתור יצרנית הרדדיסקים. אין כמעט הבדלים בין

WD,SEAGATE,SAMSUNG

פורסם

אם היה לך HD של סמסונג היית מבין שיש ההבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים