עבור לתוכן

מאיפה ניתן לקנות משחקי Wii PAL ?

Featured Replies

פורסם

משהו בסגנון play-asia.com

תודה

פורסם

חשבתי יתכוונתה בארץ

בחול לא יודע בארץ בהרבה חנויות אבל במחיר מנופח

פורסם
  • מחבר

בארץ אפשר לספור את המבחר על 5 אצבעות ... אני ממש מתחרט שקניתי את הwii :-\

פורסם

http://www.sendit.com/

מחירים לא משהו, אבל זה לוקח את המבחר של הארץ...

פורסם

והם גם אמינים ומהירים, קניתי מהם כמה משחקים ל PC בשנה שעברה.

(ובהחלט זולים יותר מהארץ)

cleric, חוץ ממבחר המשחקים הזמינים הנוכחי, יש עוד סיבות שאתה מאוכזב מה- Wii ?

פורסם
  • מחבר

תשמע, גם הגרפיקה לא מדהימה בלשון המעטה, אבל משחקיות אצלי חשובה מגרפיקה.

כרגע האכזבה העיקרית שלי היא המחסור במשחקים, אני רואה איזה משחקים יש לקונסולות המקבילות וזה ממש מבאס. שלא לדבר על העובדה שהדרך היחידה להשיג בארץ את מעט המשחקים הנורמליים שיש לwii היא דרך צ'יפ והורדה, מה שאני לא מתכוון לעשות. (לפחות לא כרגע)

פורסם

יש הרבה משחקי קוביה שאתה יכול לשחק בנתיים

ובקרוב יוצאים :מאריו גלקסי\לא עוד גיבורים\RE קריסטל קרוניקל\Soulcalibur Legends

Super Smash Bros. Brawl

ועוד

ותידע שהמצב בPS3 גם לא מצוין כרגע

רק ל360 ולPC יש ספריות טובות כי לוקח זמן לקונסולות חדשות

לקבל הרבה משחקים טובים

אני מעריך שעד שעד הרבעון השלישי של 2008 יהיו כבר הרבה משחקים טובים בWII

בנוגע לגרפיקה-טוב זה נושא שאמור לישתפר אבל הWII לא יגיע לאיכות של 360\PS3\PC

אם קניתה במחשבה כזאת אז זה באמת לא המכשיר בישבילך

לגימרים אני ממליץ לקנות אותו בנוסף למחשב\אוPS3\או360

יש לו יתרונות בהרבה משחקי ספורט ומשחקים מקורים ומשחקים של נינטנדו

אבל יש לו גם חסרונות בעיקר במשחקים שדורשים גרפיקה חזקה

פורסם

הסתקלתי על sendit ולפי מה שהבנתי המחירים שם יותר טובים מבארץ והם יחסית זולים למשחקים PAL. אני לא יודע מה המשלוח שלהם אבל אם תשלם מכס זה יכול להגיע ל300 שקל למשחק. יש אופציה לקנות מהארץ מmediagame.co.il או greendragon.co.il . למרות שדרקון ירוק הם בעיקר NTSC אני מאמין שהם מביאים גם PAL. בmediagame המחירים חצי סבירים אבל גם שם צריך להשוות לחול.

לי יש NTSC וטוב שקניתי NTSC כי המחירים של המשחקים של NTSC הם זולים מאוד יחסית לPAL. אני יכול לקנות בערך כל משחק חדש בebay ב 42~$ + 10-15 דולר משלוח וביטוח. בגלל שזה מתחת ל50$ אז אין מכס והמחיר יוצא די זהה למחיר בארה"ב ( שם המע"מ בערך 7-10% ) . זה קצת לא הוגן אבל האירופים תמיד משלמים יותר.

בכל מקרה איזה משחקים אתה רוצה? אם אתה אוהב קווסטים ארוכים יש את זלדה. שמעתי שpaper mario מוצלח אבל קצר . למשחק יריות שמעתי שהremake של RE4 לWII מוצלח מאוד ואפשר לקנות אותו במחיר מוזל (בארה"ב הוא עולה 30$ ביציאה) חוץ מזה שמעתי שmetriod prime 3 משחק מאוד מוצלח לWII ושיש לו שליטה טובה מאוד . משחקי מסיבה לפי דעתי rayman raving rabbids הכי מוצלח אבל צריך שלטים ונונצ'קים בשביל לשחק הרבה שחקנים (לי יש 4 ו4 ) warioware נחמד וצריך רק שלט אחד. את mario party לא ניסיתי ולא קניתי כי בגלל ביקורות מוקדמות שלו אבל הרעיון של המשחק די נחמד (משחק לוח ויש משחקונים באמצע בשביל להרוויח מטבעות) . בספורט יש את MADDEN 2008 אבל אני לא חושב שהוא יוצא לPAL. לא כדאי כלכך לקנות את mario strikers charged כי בקרוב יצא FIFA לWII (לפי דעתי striker הוא גימיק) . לא כדאי גם לגעת ב pokemon battle revolution עם מקל כי הוא סתם ממשק גרפי לpokemon diamond/pearl DS .

ברמת העיקרון יוצאים יותר משחקים לWII מאשר לקונסולות אחרות אבל המשחקים של הWII הם לרוב בג'נרים יותר "רכים" מאשר קונסולות אחרות חוץ מכמה משחקים כמו manhunt ו no more heros שהם אלימים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני חצוי מבחינת איזה משחקים אני רוצה, מצד אחד אני אוהב משחקים "רציניים" כמו , משחקי אסטרטגיה ,oblivion וFPSים למינהם , מצד שני היתרון הברור של הWII הוא בwiimote, שאני לא חושב שמתאים לכאלו משחקים, ככה שאשמח לכל משחק שמנצל היטב את השלט והמשחקיות שלו בצורה טובה וכיפית, אם אפשר ל2+ משתתפים עוד יותר טוב.

בנתיים אני רוצה לקנות את זלדה, וRE4 , העניין הוא שבsendit עם משלוח המשחקים באמת מגיעים ל300~ ש"ח, בארץ אני יכול להשיג אותם ב350 , אני לא בטוח שזה הפרש שמשתלם לי להתעסק איתו ...

מישהו יכול להסביר לי למה משחקי PAL כל כך יקרים בהשוואה לNTSC :s05:?

פורסם

Metroid Prime 3 מקבל ביקורות מדהימות ואומרים שהגרפיקה היא סוף הדרך ונראית ממש דור הבא - ככה שבתחום הזה יש שיפור.

באופן אישי שיחקתי ב-Trauma Center 2, משחק ענק למרות שעל פניו הוא נשמע מאד .... נו מה אני אגיד .... מטומטם. מדובר במשחק שבו אתה "מנתח" כמשתמע מהשם אבל הם הצליחו לגוון אותו בצורה מדהימה שכל פעם הפתיעה אותי מחדש - בהתחלה חשבתי שאני סתם אנסה אותו קצת ואשים בצד אבל ממש נתפסתי. אורך משחק בערך 10 שעות ואז נפתחות משימות נוספות מאתגרות במיוחד.

דרך אגב בנוגע לכדורגל, גם Pro evolution יוצא ל-Wii אז אין צורך לקחת את פיפ"א כברירת מחדל.

בנוגע ל-Wii, מישהו שאל אותי "אם היתה קונה קונסולה אחת בלבד האם זו היתה ה-Wii?" ולצערי (מאד לצערי) עניתי שלא, ה-Wii כמו שנאמר כאן מקבל הרבה משחקים אבל כרגע מדובר במשחקים שהם הרבה יותר חברתיים/קאז'ולאיים או כל מיני ווריציות מעצבנות שבהן כופים את השליטה עם ה-Wiimote שלטעמי מעייפת למשחקים ארוכים. אומנם אני מאמין שבעתיד הקרוב זה ישתנה שכן ה-Wii שוברת במכירות את שתי הקונסולות האחרות ולפיכך הכי קורצת לחברות המשחקים, אבל בהתבסס על ספריית המשחקים שלה כרגע היא די עלובה מעבר למותגים המדהימים של נינטנדו (שאותי מאד מעניינים - אני מתחיל את זלדה השבוע!!! *מחכך ידיים בהנאה*).

פורסם

המשחקים של PAL יותר יקרים כי הם אירופאים. באירופה משתמשים ביורו ובארה"ב בדולר. היורו שווה היום בערך 5.65 והדולר 4.02 בערך.

זו הסיבה שמשחק שאתה קונה בגירסה אירופאית יהיה תמיד יותר יקר.

זו גם הסיבה שה WII עולה הרבה יותר באירופה ויותר זול בארה"ב.

בכל מקרה אני קניתי כבר שלט לווי מהאתר SENDIT. אחלה חבר'ה יש שם באתר רק המחיר לא ממש אטרקציה. המוצר הגיע תוך שבוע אליי.

יש עוד אתר שנקרא: http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/index.html

ממנו הזמנתי את הנונצוק. עדיין לא הגיע (עבר ו כבר 5 ימים), האתר הזה יותר זול מSENDIT ונראה לי יותר משתלם.

בכל מקרה , מקווה בשביל שנינו שיהיו כבר משחקים יותר נורמאליים לויי כי זה מחיל לעצבן. אם אתה רוצה לראות את החוות דעת שלי על המשחקים שיש לי תחפש את התרד פה בפורום ב-2 דפים האחרונים.

שנה טובה לכולם!

פורסם
אני מתחיל את זלדה השבוע!!! *מחכך ידיים בהנאה*).

משחקי זלדה בשעתיים הראשונות משעממים רק אחרי זה אופכים למצוינים אז תיהיה סבלן

ותן למשחק ליגדול אליך

בעניין המחסור במשחקים -זה דבר זמני

בנתיים יש סיפריה לא רעה של משחקי קוביה שאתם יכולים לשחק בWII(צריך שלט וכרטיס זכרון קוביה)

פורסם

משחקי זלדה בשעתיים הראשונות משעממים רק אחרי זה אופכים למצוינים אז תיהיה סבלן

ותן למשחק ליגדול אליך

בעניין המחסור במשחקים -זה דבר זמני

בנתיים יש סיפריה לא רעה של משחקי קוביה שאתם יכולים לשחק בWII(צריך שלט וכרטיס זכרון קוביה)

לא משעממים גם בהתחלה, אל תדאג יש לי ניסיון עבר איתם :)

מחסור במשחקים אכן זמני, רק צריך לחכות ולראות איך יהיו המשחקים שיצאו. ואכן יש ספריה לא קטנה של משחקי קיוב שמאד!!! מעניינים אותי.

פורסם

משחקין גיים קיוב עובדים על הWII בלי שום בעיה? זה משנה אם הווי שלי הוא אירופאי והמשחק הוא מארה"ב למשל? אן שכל משחק של קיוב אני יכול להכניס לWII ולשחק?

פורסם

נשברתי

הזמנתי היום בבוקר Wii :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים