פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני לא חושב שזה כזה הבדל WOW... אז יש קרני שמש.. זה לא שווה את זה!נו זהו הFPS ירד בחצי בגלל שטות זה בידיוק מה שאני מנסה להגיד.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים תמונות לא אומרות דבר. אף אחד לא יודע אם שתי התמונות הללו נלקחו מאותו מפרט או לא. אף אחד לא יכול לדעת אם שתי התמונות הם בעצם DX9 או 10 בשביל לבחון הבדל בין DX9 K 10 צריך לבדוק בוידאו את ההבדלים תחשבו שעיבוד תמונה פשוט יכול להמיר תמונה טובה לגרועה ולהיפך. Reaper , פאנבוי של DX9 זה משהו חדש ?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים Reaper , פאנבוי של DX9 זה משהו חדש ? הבעיה היא שעד עכשיו לא היה פאנבוי של משהו אחר... אפחד לא היה אומר שDX8 יותר טוב 9 רק עכשיו עם 10 יש חילוקי דעות...
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים וגם אם הFPS לא היה יורד, אני לא חושב שלקנות חומרת DX10+מערכת הפעלה ויסטה שווה את זה בשביל קרני שמש ארורים!
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים תמונות לא אומרות דבר. אף אחד לא יודע אם שתי התמונות הללו נלקחו מאותו מפרט או לא. אף אחד לא יכול לדעת אם שתי התמונות הם בעצם DX9 או 10 בשביל לבחון הבדל בין DX9 K 10 צריך לבדוק בוידאו את ההבדלים תחשבו שעיבוד תמונה פשוט יכול להמיר תמונה טובה לגרועה ולהיפך. Reaper , פאנבוי של DX9 זה משהו חדש ? התמונות נלקחו במפרט שלי, ה FPS ירד בחצי בגלל באג ב - In game Benckmark של WIC (לפי אחד המתכנתים שלהם), בתוך המשחק ההבדל בפריימים בן DX 9 ל 10 הוא זניח. כנ"ל במשחקים אחרים שבדקתי. המעבר בין 9 ל 10 דומה להרבה דברים איכותיים שמתרגלים אליהם. אחרי שמתרגלים ל 20 אינצ' קשה לחזור ל 17 אחרי שרגילים לרכב קשה לחזור לאוטובוס ואחרי שאתם בשירותים רצוי שתשטפו ידיים.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני חושב שאני מסוגל לחיות יופי עם XP ועם DX9C, קניתי כרטיס DX10 מהסיבה הפשוטה שהם תותחי על ב-DX9C...
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים התמונות נלקחו במפרט שלי, ה FPS ירד בחצי בגלל באג ב - In game Benckmark של WIC (לפי אחד המתכנתים שלהם), בתוך המשחק ההבדל בפריימים בן DX 9 ל 10 הוא זניח. כנ"ל במשחקים אחרים שבדקתי. המעבר בין 9 ל 10 דומה להרבה דברים איכותיים שמתרגלים אליהם. אחרי שמתרגלים ל 20 אינצ' קשה לחזור ל 17 אחרי שרגילים לרכב קשה לחזור לאוטובוס ואחרי שאתם בשירותים רצוי שתשטפו ידיים. עדיין אני לא מבין איך אין קרני שמש?? בדמו שיחקתי ויש קרני שמש בלא מעט מצבים,אולי הורדת שם את ההגדרות? ולא שאני ממש כוסס ציפורניים לפני שאני מעלה משחק ומחכה בנרות לקרני שמש מגניבים, בשביל זה יש לי חלון ושעון מעורר לשעה 18:00
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים קרני שמש קימים כבר מיליון שנה במשחקים גם אם ישפרו אותם אני לא רואה איך זה יעזור למשחקיות אבל לעזזל מה זה משנה כל עוד-אני חושב שאני מסוגל לחיות יופי עם XP ועם DX9C, קניתי כרטיס DX10 מהסיבה הפשוטה שהם תותחי על ב-DX9Cזה לא שמחיבים אותכם להריץ כרגע בDX10
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים לא יודע מה איתכםבסרטון הזה של CRYSIS http://stage6.divx.com/Game-Comparisons/video/1273507/Crysis:-DirectX-9-vs--DirectX-10-Hunter-HDבין DX9 לDX10 יש הבדל באמת משמעותי באש ובעשן אוף למרות שיש לי 8800 640 אין לי זי* לעבור לויסטהנקווה שזה רק קטע קטן במשחק שיהיה בו הבדלחחחחחחח
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים עדיין אני לא מבין איך אין קרני שמש?? בדמו שיחקתי ויש קרני שמש בלא מעט מצבים,אולי הורדת שם את ההגדרות? ולא שאני ממש כוסס ציפורניים לפני שאני מעלה משחק ומחכה בנרות לקרני שמש מגניבים, בשביל זה יש לי חלון ושעון מעורר לשעה 18:00 לא הבנתי אותך תמונה אחת היא ב DX9 ואחת ב DX10 , ב DX9 יש שמש אבל לא מודגש כמו ב 10
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים לא יודע מה איתכםבסרטון הזה של CRYSIS http://stage6.divx.com/Game-Comparisons/video/1273507/Crysis:-DirectX-9-vs--DirectX-10-Hunter-HDבין DX9 לDX10 יש הבדל באמת משמעותי באש ובעשן אוף למרות שיש לי 8800 640 אין לי זי* לעבור לויסטהנקווה שזה רק קטע קטן במשחק שיהיה בו הבדלחחחחחחחזה זיוף,בDX9 הורידו את הגראפיקה והקריבו את המצלמה שלא תראה את העשן. יש לי הוחכה אם אתה רוצה לראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.