עבור לתוכן

בעיה בזיהוי HD

Featured Replies

פורסם

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם...

לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב

floppy disk(s) fail (40)

על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך.

החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס...

עזרה תתקבל בברכה

תודה!

פורסם
  • מחבר

הכבל לא מחובר הפוך...ניסי להפוך בכל זאת זה אותו דבר...

ו10 דקות לפני הוא היה very much alive....לא יכול להיות שהוא מת אחרי 10 דקות כי העבירו אותו מחשב...או שכן?

פורסם

תנסי לשחק עם הכבל גם בחיבור לפלופי וגם בחיבור ללוח

פורסם
  • מחבר

אוף...הוא עובד על מחשב שלישי בסדר גמור, ניתקתי את הפלופי לראות מה הוא יעשה (אותו דבר) ניתקתי גם את הסידי (כנ"ל)...יכול להיות שזה בכל זאת משהו בביוס? אם כן מה בדיוק לבדוק?

פורסם

אולי הוא לא מקבל חשמל ? כבר ראיתי מצבים שהקונקטורים שיוצאים מהספק כח שבמארז לא עובדים טוב ולא מספקים חשמל להתקנים שמחוברים אליהם.

פורסם
  • מחבר

אבל שומעים שהוא מסתובב...

פורסם

אם זה לגבי הכונן הקשיח תוודאי שהוא מוגזר בBIOS כי לא מספיק סתם לחבר את הכונן הקשיח.

תכנסי לבBIOS, ושם לSTANDARD CMOS SETUP ותברח שהכונן הקשיח הPRIMARY MASTER יהיה על AUTO AUTO...

הוא שתגדירי אותו בIDE AUTO DETECTION, אבל עדיפה השיטה הראשונה בשבילך.

לגבי הERROR שאתה מקבלת על הפלופי זה קשור לכונן הדיסקטים ואין לו שום קשר לכונן הקשיח, אתה יכול לטעון את מערכת ההפעלה בלי שום בעיה גם עם הפלופי לא עובד, פשוט תכנסי לBIOS FEATURES ותעשי שם DISABLE

BOOT UP FLOPPY SEEK, אני תמיד עושה את זה כי אני לא סובל את הבדיקה המעצבנת הזאתי, זה מזכיר לי 386 כאוב.

פורסם

לי יש עצה יותר טובה : בכל מחשב שבו יש אפשרות ל-BOOT FROM CD, אפשר וצריך להעיף את ה-FLOPPY לתמיד. זה סתם התקן מיושן, איטי, נפח זעיר ואמינות לא גבוהה במיוחד של הכונן ושל הדיסקטים. בקיצור-הגיע זמנו להיפרד מהמחשב ולתמיד.

פורסם

בעייה בזיהוי HD?

floppy disk(s) fail (40) ?

מה לא פועל, הפלופי או הHD ?

מה זה כבר יכול להיות...

1 חיבור כבל data לא נכון

2 הגדרות ביוס

3 ג'מפר (אם מדברים על hd)

פורסם
  • מחבר

כמו שאת'לון אמר אחרי הERROR הזה לוחצים F1 והוא הולך לדיסק ומעלה הכל כרגיל...הבעיה עכשיו בפלופי...הוא אמור להיות תקין (הוא היה אתמול) אבל מילא לא צריך אותו...קיצר...תודה לכולם!

פורסם

אולי תעני לי כאן :

מאיפה השגת את המארז שיש לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים