עבור לתוכן

מסך כחול מעיק כבר שבועיים , חייב ייעוץ חבר'ה + תצלום מסך וניסיונות טיפול !

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור .

מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר .

עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה

באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר .

ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא .

ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה .

אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים שנתקעו עם הגיבוי עם הסיומת של ה V2I וה- SV2I עם מערכת הפעלה לא עולה ולא יודעים מה לעשות .

שיחזרתי כרגע את מערכת ההפעלה מה IMAGE הקודם מתי שהבעיה הזאתי היתה אך בתדירויות יותר נמוכות .

היו מצבים שהיתי יכול להיכנס לעבוד במערכת ההפעלה במצב נורמטיבי אך עכשיו אני לא יכול לבצע שום דבר .

מה לדעתכם צריך לעשות חבר'ה ?

הורדתי קובץ עדכון לביוס מהלינק

http://www.computing.net/windowsme/wwwboard/forum/45267.html

אבל הוא יורד בקובץ BIN שמשום מה הוא לא נפתח באף תוכנה . ניסיתי את ה ISO MAGIC וה - Daemon tools ולא עזר .

קראתי את המדריך של הפורום " עדכון הביוס " אך לא מסתדרת לי הצריבה .

אתם חושבים שיש עוד משהו שאפשר לעשות ?

[bluescreen1wz8.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה המפרט המלא של המחשב שלך?

האם כבר הרצת MEMTEST בשביל לבדוק את הזיכרון שלך?

האם ביצעת סריקה לדיסק הקשיח?

פורסם

זה מה שיש למיקוסופט להגיד בעניין

http://support.microsoft.com/kb/330182

יכול להיות שהבעיה נובעת מהתנגשות תקנים .אולי עידכנת דרריוורים לאחרונה?

אופציה שניה בעיית חומרה.כמו שהמליצו כבר MEMTEST וגם ממליץ לקרוא FAQ בנעוץ

יש שם הסברים וגם מדריך לקבצי DUMP שיכולים לעזור באיתור הבעיה

פורסם
  • מחבר

MEMTEST לא הרצתי אבל סריקה לדיסק ביצעתי ולשמחתי לא ראיתי סקטורים פגומים או משהו .

כרגע ניסיתי לבצע פורמט מלא למחשב ובאמצע תהליך התקנת מערכת ההפעלה כשהוא מגיע לשלב שמה של Install device אני לא יודע אם יש קשר אני מקבל את המסך הכחול המעצבן הזה .

נ.ב

את ה MEMTEST אני יכול להריץ על ה DISK ON KEY כ BOOT או שאני חייב לאתחל מדיסק ?

פורסם

דיסק.

רק לידיעה, בדיקת זיכרון זה הדבר הראשון שהיית צריך לעשות. יש הסבר בסטיקי (מפורט מאוד) איך להכין את הדיסק (מאוד פשוט , סה"כ צריבת IMAGE של 2מגה) ואיך להשתמש.

תבדוק ותעדכן :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור .

מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר .

עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה

באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר .

ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא .

ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה .

אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים שנתקעו עם הגיבוי עם הסיומת של ה V2I וה- SV2I עם מערכת הפעלה לא עולה ולא יודעים מה לעשות .

שיחזרתי כרגע את מערכת ההפעלה מה IMAGE הקודם מתי שהבעיה הזאתי היתה אך בתדירויות יותר נמוכות .

היו מצבים שהיתי יכול להיכנס לעבוד במערכת ההפעלה במצב נורמטיבי אך עכשיו אני לא יכול לבצע שום דבר .

מה לדעתכם צריך לעשות חבר'ה ?

הורדתי קובץ עדכון לביוס מהלינק

http://www.computing.net/windowsme/wwwboard/forum/45267.html

אבל הוא יורד בקובץ BIN שמשום מה הוא לא נפתח באף תוכנה . ניסיתי את ה ISO MAGIC וה - Daemon tools ולא עזר .

קראתי את המדריך של הפורום " עדכון הביוס " אך לא מסתדרת לי הצריבה .

אתם חושבים שיש עוד משהו שאפשר לעשות ?

[bluescreen1wz8.jpg

תחליף זיכרונות ותעשה התקנה מדיסק חדש (אם יש אפשרות) אם לא תוריד את כל המחיצות ותעשה התקנה בהצלחה!!

פורסם
  • מחבר

עשיתי MEMTEST -> בדיקה שלקחה 6 שעות וזה לא מצא שום תקלה בכרטיסי זיכרון , הכרטיסים תקינים לחלוטין !!!

מה אתם חושבים שניתן עוד לעשות ?

באמצע התקנת מערכת ההפעלה הוא מתחיל בלבצע את ה INSTALL DEVICE אז כאילו שיש נפילת מתח כזאת וקופץ המסך הכחול , ולא -= זאת לא בעיה בספק כי הוא חדש ..

מה לא ניסיתי לעשות !!!!!

מה עושים למען השם אני משתגע :'( :s07::nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

אתה יכול בבקשה לרשום מפרט מלא ומפורט כולל מודל ספק?

פורסם
  • מחבר

אשלח לך את המפרט כשאגיע הביתה ...

יש עוד משהו שאפשר לבצע ?

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה שימו לב !! לאחר שבועיים וחצי של שבירת ראש הצלחתי לפתור את הבעיה .

לא יודע אם יש לזה קשר אבל נכנסתי ב BOOT ל ERD COMMANDER שהיא מין מערכת הפעלה לאבחון ( בדומה ל Recovery Consol ) ->

משמה העתקתי קבצי I386 של מערכת ההפעלה לכונן C בתיקיית ה SYSTEM ולאחר מכן לאחר ביצוע אתחול למחשב הצלחתי להמשיך את ההתקנה של ה WINDOWS מבלי לקבל את המסך הכחול המעצבן הזה והצלחתי להעלות את ה WINDOWS בשלמות .

לאחר מכן ניסיתי לחבר את הכרטיס זיכרון שהוצאתי לצורך הבדיקה חיברתי אותו -> איתחלתי את המחשב -> המחשב עלה -> הצלחתי לעבוד איתו קצת ופתאום היה ריסטרט פיתאומי כזה כמו נפילת מתח .

עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה עם הספק או הזיכרון אבל זה כבר מתחיל להימאס .

קיצ קץ זה רק בדיקת כרטיסים . ברוך השם כרגע אפשר להגיד שיש התקדמות !

פורסם

למה אתה לא בודק את קבצי הDUMP כמו שאמרו לך כבר כמה פעמים

אם קצת מזל זה יגיד לך בדיוק מה הבעיה

פורסם
  • מחבר

קבצי ה DUMP הם בסכה"כ ההעתק המילולי של המסך הכחול לא ?

פורסם

לא ,קרא את FAQ

פורסם

פריסטילר - תנסה משהו בביוס: ישנה אפשרות של AHCI לבקר הדיסקים שלך, לפעמים ישנה איזה שהיא התנגשות וזה יכול לגרום לשגיעה הזו בהתקנת מערכת ההפעלה ,אני לא מכיר את ביוס לוח האם שלך אבל חפש את אפשרות AHCI ותנסה לבטל אותה.

בנוסף תנסה להוריד HIREN 9.2 מהמקומות הרגילים זו היא ISO של תוכנות בדיקה מעולות ובינהם מקבץ של תוכנות בדיקת זכרון, הדיסק BOOTABLE כך שלא תהיה לך בעיה בעניין האתחול.

הבעיה שלך נשמעת לי בעית בקר דיסקים ולא בהכרח זכרון.

בכל מקרה לא כל כך הבנתי היכן הבעיה התחילה, ספר לי קצת מה הישתנה בהרכב המערכת? עידכון דריבירים, החלפת רכיב. כל הדברים האלו יכולים לעזור מאוד באיתור התקלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים