פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אתה לא יכול לחבר PS2 בלי לאתחל את המחשב אחרת WINDOWS לא יזהה.תחבר מקלדת ועכבר PS2 כשהמחשב כבוי ואז תדליק.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר המקלדת מקבלת חשמל ! אבל העכבר לא נדלק עם הלייזר....שאני מחבר ת MP4הוא מטעין לי אותו...אבל לא מזהה
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים תלחץ עם הלחצן הימני של העכבר על 'המחשב שלי' ובחר 'מאפיינים' . שם לך ל'חומרה' > מנהל ההתקנים ותגיד לי אם יש משולש צהוב איפושהו עם סימן קריאה שחור בתוכו, ואיפה זה מופיע.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר אין שם משולש צהוב בדקתי אחי.... אין שם שום צהוב... ד"א תודה רבה על העזרה !
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים איזה לוח אם יש לך (מודל מדויק בבקשה)? אוקיי, לא שמתי לב שהמפרט שלך רשום...תבדוק איזו גרסא של דרייבים יש לך ללוח אם.. הנה קישור לגרסא הכי מעודכנת : http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_8.26_11.09.htmlבהתקנה שים לב לא לסמן את הAUDIO כי בקר האודיו של הלוח שלך הוא של REALTEK.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים בדקת את המקלדת והעכבר?? תנסה לשים אותם במחשב אחר (לי על היום הראשון זה לא עבד, כבר חשבתי להחזיר אותו אבל אז בדקתי והמקלדת הייתה דפוקה...).ובכל מקרה, גם אם זה טוב, רוב הסיכויים זה שצריך בווינדוס להתקין את הדרייברים של ה-USB, תפחש בדיסק של הלוח או באתר שלהם.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר בדקתי מקלדת אחרת ועכבר אחר וגם הפלאפון שלי בUSB והוא לא מזהה התקנתי 5 פעמים כבר את הדרייברים של הUSB כלום לא עזר גם פירמטתיוהתקנתי דרייברים הכי חדשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.