פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר ואיך אני עושה את אם זה מערך תווים?הגדרתי אותו כך: final int x=2; char[][] board; board=new char[x][];
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אני לא מתמצא גדול בJava אבל:הגדרת את x כמשתנה, אמנם חד פעמי, אך עדייך משתנה.המערך לא יכול לסבול את זה.נסה להשתמש בColections במקום (קיים בC#, אז לבטח קיים בJava)
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים int [][] mat = new int[3][5];פרימיטיביים כמו int, char, float, byte וכו' מאותחלים, בין אם תרצה או לא, בערכים 0 בזמן היווצרם.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר (אני רק התחלתי עם JAVA) אתה יכול להסביר לי מה זה Colections?או אולי יותר פשוט אם מישהוא יביא לי מדריך טוב ומעמיק על מערכים דו מימדים (של תווים)
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר למה אתה מתכוון ב"זה VECTOR"?בכל מקרה ניסיתי/רציתי לבנות משחק קטן של איקס עיגול אז רציתי לבנות את זה כמערך דו מיימדי.עד עכשיו לא יצא כלום כל הזמן ארור של NULL וזה לא מצליח
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים השם של ArrayList בJAVA זה Vector. אכן לשימוש שאתה מתאר צריך מערך דו מימדי(אני מציע שהסוג של כל תא יהייה איזשהו ENUM שאתה מגדיר).תרשום את הקוד שרשמת, את השגיאה שקיבלתי, ותסמן את השורה בה היא התבצעה.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אני אנסה לענות לך כמה שיותר ברור כי היו כמה תשובות מבלבלות ולא נכונות פה
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה סוף סוף הצלחתי.אולי למישהו יש רעיון איך אני יכול להדפיס את הלוח של איקס איגול ביחד עם הנתונים בו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.