עבור לתוכן

דיון מרוכז - מבצעים על ציוד אודיו - בואו נעזור אחד לשני לחסוך!

Featured Replies

פורסם

זה כדי כשיהיה הודעה חדשה בת'ראד, אתה תיראה אותו ב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי".

עכשיו גם אתה נפלת בפח :P

• תגובות 270
  • צפיות 351.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו ברגע זה קיבלתי סמס 29/12/2010 מבאג הטבה ללקוחות סלקום ויכול להיות שיש גם לחברות אחרות 1+1 על מבחר מוצרים אולי כדאי למי שרוצה לקנות זוג מוצרים ולחסוך עלות של מוצר שלם :D מקווה שזה עוזר למישהו

פורסם

עכשיו ברגע זה קיבלתי סמס 29/12/2010 מבאג הטבה ללקוחות סלקום ויכול להיות שיש גם לחברות אחרות 1+1 על מבחר מוצרים אולי כדאי למי שרוצה לקנות זוג מוצרים ולחסוך עלות של מוצר שלם :D מקווה שזה עוזר למישהו

אבל זה באסה צריך ללכת אליהם כדי לדעת על איזה פריטים המבצע

יש לך מושג?

אני לא יסע לשם סתם

פורסם

קיבלת מסרון לסלולר? אילו מבצעים יש?

פורסם

נראה לי מוזר, היבואן שיושב 2 מטר ליד(בנדא - EDIGITAL) מוכר את הרמקולים בסביבות 1700 ש"ח.

אולי זו אחריות פרללית?

ממה שראיתי מדובר במבצע למנויים עסקיים, בסגנון הBLACK FRIDAY 1+1 על אותם מחלקות פחות או יותר.

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

פורסם

מישהו כבר קנה וקיבל ?

אני סקרן לאללה מה הקטע שלהם.

בחנות טוענים שזה חדש לגמרי מהיצרן, ויש לזה שנתיים אחריות.

אחרי שנים של מחירים נוראים למוצר הזה בארץ האם יכול להיות שהמשיח הגיע ?

להזמין או לא להזמין ?

פורסם

למה אתה שואל אותנו אם להזמין, אם אתה צריך את המוצר תקנה אותו.

פורסם

לא הבנת אותי.

אני שואל אם יש כאן קאטצ', או שבאמת זה חדש מקורי בלי שום עניינים.

אחרי שנים שחדש נמכר בארץ ב2400 שקל (לאחרונה הוא ירד ל1700-1800), ובהתחשב שהמחיר בארה"ב הוא זהה למחיר שTMS מוכרים אותו, השאלה מתבקשת.

פורסם

מאיפה מישהו פה ידע? גם אם זה קאטץ' לא יגידו לך כי זו עילה לתביעת דיבה.

תלך תקנה בלב שקט.

פורסם

בדיקת מעקב

פורסם

אין שום תרגיל במוצר זה - אחריות ע"י בנדא.

היום נמכרו 7 יחידות כאלה מקווה שאחד האנשים שרכש את הרמקולים יקבל אותם מחר במשלוח ואספק לכם שאין שום "עוקץ" במחיר.

תודה רבה והמשך שבוע נפלא לכולנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים