פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אהלן -.-"טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =]קיצר ככההכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופהאין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסךאז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחוברפתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדשהחזרתי אותו הבעיה נמשכתמחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבודטוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו או לדרייברים שלואולי אתם תוכלו להביא לי איזו עצה או פתרון כזה או אחר לבעיהתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 11:39:38אני חייב להקפיץ יום עבר ואף אחד לא עונה תערו לי יא רבאק מה קרה פה לפורום ?לפני שנה כולם היו עוזרים לכל אחד היו פה אנשים טובים מה ניהיה ?
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים איזה כרטיס מסך יש לך ומאיזה חברה (לא nVidia או ATI, אלא אני מתכוונן Sapphire או Leadtek למשל)...
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר ATI Radeon 9250 מתוצרת של Club 3Dוכן אני יודע שהכרטיס מסך ישן והכל אני עוד מעט קונה מחשב חדש פשוט אני רוצה לפתור את הבעיה שאח שלי יהנה ממחשב בלי בעיותותודה לאל בנאדם פה עונה לפחות אחרי 40 צפיות 0.0
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אני חייב להקפיץ יום עבר ואף אחד לא עונה תערו לי יא רבאק מה קרה פה לפורום ?לפני שנה כולם היו עוזרים לכל אחד היו פה אנשים טובים מה ניהיה ?אם כבר מקפיצים, אז יש דרך נורמלית לעשות את זהבטח לא הדרך בה אתה בחרתשים לב שמותר להקפיץ רק אחרי 24 שעות!
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר וואי אני אחרי טיול מעייף והתאריכים במחשב התבלגנו לי לא שמתי לב אוקיאני לא יחזור על טעות זאתולעניין יש מישה ובפורום הזה שיכול לעזור או לתת עצה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.