עבור לתוכן

Stranglehold - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו סיימתי את המשחק והוא פשוט שוללללט!

יש למשחק הזה כל כך הרבה סטייל שזה פשוט מדהים!

ואיך שהדברים מתפוצצים לרסיסים וההילוכים האיטיים....

רק חבל שהוא קצר מדי!

קצר מדיי? אני שחקתי שעתיים ואני עוד במשימה הראשונה :screwy:

• תגובות 138
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתרסק להרבה אנשים חוץ ממני?

ביזיון ל Midway , המון אנשים עם אותה בעיה ... ואין שום תגובה מהם , שום פיתרון לא ניראה באופק .

חבל .

פורסם

זה רק אני או שכל משחק מדובר אחרון שיצא הגיע עם המון באגים ובעיות?

פורסם

יש הבדל בין באגים לבעיות לבין מה שקורה עם המשחק הזה...

אובליביון הוא משחק שיצא עם המון באגים ובעיות - אבל לפחות הוא היה פאקינג שחיק - והבאגים היו מינורים(יחסית).

ברגע שאחוז נכבד מאוד של משתמשים(וניתן לראות זה ע"י חיפוש בגוגל של Stranglehold Black Screen - זאת בעיה שאנשים עוד דיווחו עליה בדמו) לא יכול בכלל לשחק - זה כבר חמור מאוד.

הבעיה כנראה נגרמת מסוג של לולאה אינסופית עם אחד הקבצי דרייברים של nVIDIA - אבל אני בספק שיש להטיל את האשמה על nVIDIA - עובדה שבמשחקים אחרים זה לא קורה.

פורסם

מתרסק להרבה אנשים חוץ ממני?

גם אני לא מצליח לשחק :[

פורסם

קצר מדיי? אני שחקתי שעתיים ואני עוד במשימה הראשונה :screwy:

משהו כמו 6-8 שעות למשחק זה די קצר...זה הזמן שלקח לי לגמור את המשחק.

תתקדם ותראה שלאט לאט אתה מתחיל לשלוט במהלכים המיוחדים וזה מקצר את העבודה.

פורסם

גם לי קורס.

פורסם

יש הבדל בין באגים לבעיות לבין מה שקורה עם המשחק הזה...

אובליביון הוא משחק שיצא עם המון באגים ובעיות - אבל לפחות הוא היה פאקינג שחיק - והבאגים היו מינורים(יחסית).

ברגע שאחוז נכבד מאוד של משתמשים(וניתן לראות זה ע"י חיפוש בגוגל של Stranglehold Black Screen - זאת בעיה שאנשים עוד דיווחו עליה בדמו) לא יכול בכלל לשחק - זה כבר חמור מאוד.

הבעיה כנראה נגרמת מסוג של לולאה אינסופית עם אחד הקבצי דרייברים של nVIDIA - אבל אני בספק שיש להטיל את האשמה על nVIDIA - עובדה שבמשחקים אחרים זה לא קורה.

דווקא לא דיברתי ספציפית על OBLIVION כי לא שיחקתי בו האמת, התכוונתי למשחקים היותר אחרונים שיצאו כגון ביושוק וWIC וכמובן המשחק בו עוסק הדיון הזה, שלושתם יצאו ממש לאחרונה, יצרו הייפ לפני יציאתם, לאחד מהם היתה אפילו נטא גדולה מאוד שהיתה אמורה לפתור דברים כאלה והפלא ופלא בשלושתם יש בעיות קשות מאוד, למזלי בביושוק לא נתקלתי בבעיות כמעט(קורס פה ושם) אך בשניים האחרים יש קריסות לעיתים קרובות וזה פשוט מעצבן ומתסכל.

אנשים חיכו בארץ ובעולם הרבה זמן וחסכו הרבה כסף בשביל לקנות מחשבים חזקים(מרובעי ליבה וכרטיסי 8800 למיניהם) והם פשוט לא יכולים לנצל אותם כמו שצריך.

את האשמה אני לא תולה רק במפתחות המשחקים, אמנם זה קשה להתאים את המשחקים למגוון העצום של המערכות והחומרה שקיימת אבל אלה כבר יותר מסתם בעיות תאימות או באגים קטנים, חלק אומרים שיש קושי לפתח משחקים שישתמשו בדיאקס10 בצורה טובה, חלק אומרים שקשה ליצור דרייברים טובים לכרטיסים החדשים של נוידיה בגלל הארכיטקטורה השונה שלהם וכאן אני מגיע לאשמה השניה בכל הסיפור והיא חברה אנוידיה.

לא יתכן שאין דרייבר אחד שמפעיל כמו שצריך את המשחקים האחרונים, למה בשביל לשחק ביושוק כמו שצריך אני צריך דרייבר אחד וכדי לשחק WIC אני צריך דרייבר יותר חדש(שהתמיכה בביושוק אצלו פחות טובה!).

אם פעם יכולתי לסמוך על נוידיה בנוגע לדרייברים וATI היתה החברה שכושלת בנושא הזה אז כעת המצב הוא די דומה, לשתי החברות יש דרייבארים מאוד בעייתיים ומוגבלים, אולי יש כאלה שמברכים על כך שיוצאים דרייברים כל שבוע וחצי אבל אני מבכה על כך מכיוון שזה רק מראה עד כמה לוקים בחסר הדרייברים של אנוידיה.

נסיים בנימה אופטימית, נקווה לדרייברים טובים יותר בעתיד, לפאצים שיסדירו את כל הבעיות האלה ולויסטה שסוף סוף תעבוד כמו שצריך.(מערכת ההפעלה הידידודית מתמיד למשחקים, כן בטח.)

פורסם

אני יכול לומר לך שאני נתקלתי באפס באגים ובעיות, גם בWIC וגם בBioShock.... נכון, התקנתי בשביל ביושוק איזשהו דרייבר "בטא" מיוחד של נווידיה כי אחרת המשחק סירב לעבוד - אבל חוץ מזה לא עשיתי כלום...

פורסם

מה שמצחיק בעניין הוא שלרוב הגדול של הגיימרים המשחקים עובדים בדרך כלל בסדר ואילו למשתמשי הקצה בעלי הכרטיסים היותר חזקים(בדרך כלל 8800 לגרסאותיו) יש א תרוב בעיות התאימות, צחוק הגורל.

פורסם

באמת משחק קצר אם לא הכי קצר ששיחקתי.

פורסם
  • מחבר

מה זה הדבר הזה בתוך הקזינו שיש כאלה סינים משוריינים שגם אם דופקים להם 5 הדשוט משאטגאן הם לא מתים? ועוד שולחים עלי 20 כאלה, ואני גם צריך לשמור שלא יהרגו את האנשים שמנגנים... בלתי אפשרי לעבור את זה בלי טריינר

ואגב אתם צודקים, יש קצת באגים במשחק

היו לי כמה קריסות וזה לא קשור לטמפ' של הכרטיס מסך...

פורסם

בתחילת השלב תרוץ לאחת הפינות הקיצוניות ותישאר שם מאחורי אחד הדלפקים, הסינים לא ירו על הנגנים סתם, הם יכוונו הכל עליך

תשנה את רמת הקושי ל Easy

פורסם

לא שיחקתי במשחק עדיין. אבל מה הקטע של המשחקים שיוצאים עכשיו? שאין להם ממש AA /מעצבן Medal Of Honor Airborne . BioShock. וStranglehold ראית בתמונות AA חרא.

פורסם
  • מחבר

כל המשחקים שמבוססים על המנוע unreal3 אין להם AA בכלל.. הם פשוט לא תומכים בזה (שפתאום כל המשחקים המצליחים משתמשים במנוע הזה.. נחכה ל CRYSIS שיביא מנוע חדש סופסוף)

למרות שב STRANGLEHOLD זה בכלל לא מורגש בזמן משחק, וזה גם לא חסר אז זה לא ממש מפריע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים