פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר ראית את התמונה אין לי שם כלום איך אני יאתחל אותו?ולא ממש הבנתי את הקטע עם הביוס
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר אחי לא הבנתי כלום ממש שצריך לעשות מה זה הבוט הזה מאיפה אם בבקשה תוכל להסביר לי מההתחלה עד הסוף מה לעשות בבקשה תודה
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים *קובץ ISO זה קובץ אימג' ("תמונה" של דיסק, לא תמונה כמו JPEG...), אתה צורב אותו בנרו ע"י burn image to disc והוא יוצר לך מקובץ ISO אחד, דיסק עם מספר קבצים.*דיסק BOOTABLE מאפשר לתוכנה לרוץ לפני עליית הוינדוס ללא תלות בו.*בביוס יש לך אפשרות להגדיר את הCDROM בדירוג יותר גבוה מה- HARD-DISC, ואז הוא קודם יחפש שם בוטאבל ויריץ את התוכנה.*כשאתה מתבקש לעשות בוט מדיסק, זאת אומרת שאתה צריך לעשות ריסט ולהפעיל את האפליקציה מחוץ למערכת ההפעלה.מקווה שעכשיו הכל מובן.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר אחי אין לי נרו למה הנרו הזה מממממממש אבל ממש דפוק לא רצה לצרוב לי כלום בכל הגירסאות אז לא התקנתי כלום אני צורב דרך divx player
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר תודהההההההההה ענקית לכולכם על העזרה בכל מקרה אחרי שהורדתי את הOC שני הסטיקים עובדים לי כרגיל וכשהיה אז אחד מהם לא עבד... ואני לא הולך לעשות יותר OC למה עכשיו יש לי בעיה עם החום התוכנה לצריבה לא מוצאת לי את הקובץ על שולחן העבודה עריכה קיצר ! עזוב שטויות אין לי כוח כבר לזה מצידי שהמחשב ישרף או לי יודע מה יפול מקומה 100 ולא יהיה לי אכפת ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.