פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים חחח עאלק קשיש..שלי קשיש..(מפרט בצד) אבל משחקים חדשים עובדים לי חלק איזה מחשב :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: לישראל, יש לך את COH... כעיקרון, משחק חזק מאוד. ותחכה ל-WIC שייצא בישראל, תחסוך טיפה כסף. ו-FPS באטלפילד 2 מאוד מהנה...
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים המפרט צד ימין ^^<========לא אוהב ספורט,RTSFPSקצת RPGישראל דוד מוחמד בן גוריון, הנה:FEAR+EXTRACTION POINTMOH AIRBORNEBF2142WORLD IN CONFLICTHITMAN CONTRACTS\BLOOD MONEYENEMY TERRITORY QUAKE WARSולעזעל איך אתה לא אוהב FPS???
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר ישראל דוד מוחמד בן גוריון, הנה:FEAR+EXTRACTION POINTMOH AIRBORNEBF2142WORLD IN CONFLICTHITMAN CONTRACTS\BLOOD MONEYENEMY TERRITORY QUAKE WARSולעזעל איך אתה לא אוהב FPS???אמרתי שאנ י לא אוהב ספורטאני חולה על FPS,RTS
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים יש כמה המלצות רגילות שתקבל פה (אין בהן שום רע) אבל אני אגוון קצת:RTS:PARAWORLDWAR FRONT:TURNING POINTRISE OF LEGENDSSTAR WARS: AN EMPIRE AT WAR + ההרחבה - FORCES OF CORRUPTIONDRAGONSHARDARMIES OF EXIGOPERIMETER + ההרחבה - EMPEROR'S TESTAMENTLOTR:BATTLE FOR MIDDLE EARTH 1,2 וההרחבה של 2 - THE RISE OF THE WITCH KINGSPELLFORCE 1,2 וההרחבות שלהם (יש 2 לראשון ו -1 לשני)CODENAME PANZERS: PHASE ONE ו - PHASE TWOBLITZKRIEG 2 וההרחבה - FALL OF THE REIGHACT OF WAR:DIRECT ACTION וההרחבה - HIGH TREASONGROUND CONTROL 2:OPERATION EXODUSEMPIRE EARTH 2 וההרחבה - ART OF SUPREMACYKOHAN 2:KINGS OF WARARENA WARS:RELOADED
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים WAR FRONT:TURNING POINTמשחק סבבה למרבה ההפתעה.גם JOINT TASK FORCE זה משחק נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.