פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים התחלתי ת'משחק עכשיו... הגעתי לשלב כזה שאני צריך לפרוץ תכספת .. הצלחתי ואז עליתי לסולם כזה למעלה ואני לא יודע מה לעשות זה אומר לי לעלות לגג.. איזה גג?? איפה הוא נמצאתודה לעוזריםנ.ב המשחק טוב?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אתה צריך לטפס שם על הגג. המשחק משעמם באיזשהו שלב קניה מיותרת הפסקתי באמצע
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אני נמצא בשלבים האחרונים.משחק מצוין, אם כי לא מחדש מספיק לעומת הקודמים בסדרה.באיזה שלב אתה?אם אתה נמצא בסוף השלב הראשון ועצרת את השליחה של הרקטה ועלית על הסולם - אז הגג נמצא בקצה המסדרוןאם אתה במקום אחר אז נסה להיעזר באחד המדריכים הרבים שיש ברשת למשל http://guides.ign.com/guides/736172/index.html
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר לא עברתי תשלב הראשון.. אני עכשיו אחרי שבחרתי מהכלא אז הבוס שם מביא לי משימה כזאתי לא יודע..בקשר למחשק האמת לא משהו אני מאוד מאוד אהבתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas לא יכולתי לעזוב אותו לשנייה אחת קוותי שמשחק הזה יהיה אותו דבר..אולי אתם מכירים משחק דומה לו... לוחמה אמיתי לא בחשאי כזה כמו Splinter Cell
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אתה ממש מבולבל ומבלבלהבריחה מהכלא היא השלב השני השלב הראשון זה הנטרול של הרקטה (איפה שאתה מתחיל עם שותף ואח"כ יורים בו)ספלינטר סל לא דומה בכלל לסדרת ריינבו סיקס. האמת שהסגנון של התגנבות כנראה לא מתאים לכולם.יש הרבה משחקים של "לוחמה אמיתית" כמו שקראת לזהיש את המשחקים הקודמים של ריינבו סיקסcall of dutymedal of honor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.