עבור לתוכן

צריך עזרה ... שאני מחבר את המחשב לטלויזיה רואים שחור לבן

Featured Replies

פורסם

היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע

אבל החרי זה הכל בשחור לבן ...

יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב)

תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )

פורסם

רק לטלויזיה?

פורסם
  • מחבר

לא , גם למסך , כאילו "העתק מדויק"

פורסם

בעיה מוכרת.

בפאנל בקרה של NVIDIA, בהגדרות ה-DUAL VIEW יש לך לבחור את פורמט הטלוויזיה (כאשר הסטנדרט בישראל וברוב אירופה הוא PAL ובארה"ב למשל הוא NTSC). אם אתה רואה משהו בכלל זה סימן שההגדרה אצלך היא PAL, אך גם כאן יש כמה תת-הגדרות. אלה שאמורים לעבוד בישראל, אם אני לא טועה, זה PAL-B ו PAL-G.

פורסם

אותו דבר היה אצלי

אם מה ששהוא מעליי לא יעבוד

פשוט תנסה להפוך את החיבורים- את החיבור שנמצא כרגע בטלויזיה תחבר למחשב ולהיפך

פורסם
  • מחבר

בעיה מוכרת.

בפאנל בקרה של NVIDIA, בהגדרות ה-DUAL VIEW יש לך לבחור את פורמט הטלוויזיה (כאשר הסטנדרט בישראל וברוב אירופה הוא PAL ובארה"ב למשל הוא NTSC). אם אתה רואה משהו בכלל זה סימן שההגדרה אצלך היא PAL, אך גם כאן יש כמה תת-הגדרות. אלה שאמורים לעבוד בישראל, אם אני לא טועה, זה PAL-B ו PAL-G.

אוקיי תודה, אני לא הבנתי אותך בדיוק ...

איפה אני מכון את הפורמט ??

יש לי את האפשרויות האלה :

"קבע כתצוגה ראשית "

"אתר תצוגות "

ו "הגדרות תקן"

מה אני עושה ?

שוב תודה רבה :jump:

פורסם

אוקי, לפי הסדר ומהתחלה:

1. פתח את הגדרות התצוגה (מלוח הבקרה, או בלחיצה ימנית על מקום ריק בשולחן העבודה ובחירה ב"מאפיינים").

2. אתה אמור לראות בחלקו העליון של חלון ההגדרות 2 מסכים ממוספרים (אם אתה רואה רק את מסך המחשב שלך, נתק את הכבל מהטלוויזיה, כבה את המחשב, חבר את הכבל מחדש והדלק את המחשב שוב). בחר את המסך המייצג את הטלויזיה שלך, ולחץ עליו בכפתור הימני של העכבר.

3. בתפריט שנפתח, תוודא שהאפשרות "ATTACHED" (מחובר) מסומנת.

4. באותו התפריט, לחץ מאפיינים, ובחר בטאב הנושא את שם כרטיס המסך שלך.

5. נפתח תפריט ה-NVIEW. בתפריט זה, המופיע לצד חלון ההגדרות, בחר NVIEW DISPLAY SETTINGS

6. בחלון ההגדרות (החלון בו בחרת את הטאב עם השם של כרטיס המסך) יופיעו כעת 2 שורות הגדרות: "NVIEW DISPLAY MODE" ו"CURRENT DISPLY".

7. ב DISPLAY MODE, בחר "CLONE" (העתק מדוייק). כעת, בחציו התחתון של החלון יופיעו 2 מסכים, שצריכים להיות מסומנים 1A ו1B.

8. ב CURRENT DISPLAY, צריכות להיות כעת 2 שורות: PRIMERY DISPLAY ו SECONDARY DISPLAY. רצוי לבחור כך שמסך המחשב יהיה ה-PRIMERY.

9. היכן שמופיעים 2 המסכים, בחר את זה שמייצג את הטלוויזיה - צריך להיות 1B.

10. בחלקו התחתון של אותו חלון, צריך להיות כפתור בשם DEVICE SETTINGS. לחץ עליו, ובתפריט הקופץ מימין בחר "SELECT TV FORMAT".

11. ברשימה שנפתחת, עליך לבחור את האפשרות המתאימה - צריך להיות PAL-B ו PAL-G. אם לא עובד, נסה את אפשרויות ה PAL האחרות.

12. בחלק מהמקרים, תצטרך לעשות RESET למחשב כדי ששינוי ההגדרה ישפיע.

מקווה שזה עוזר...

פורסם
  • מחבר

^^

תודה רבה על ההסבר המפורט :yelclap:

אבל זה עדיין לא עובד... :s07:

ניסיתי את כל הפורמטים שיש שם , יש מצב שזה משהו בטלויזיה ?

תודה

פורסם

אתה משתמש בclone? אם כן.. מהי הרזולוציה בה אתה עובד?

במידה ולא.. נסה לשנות את רזולוצית הטלויזיה ל-800X600 לפחות.

זה נשמע לי כמו בעיית רזולוציה.

פורסם

בעיית רזולוציה?

אתה יודע שהטלויזיות פועלות על רזולוציות נמוכות בהרבה מאשר מסכי מחשב, נכון? פלזמות למשל באות בד"כ 700 ומשהו על 480.

פורסם

איך זה סותר את מה שאמרתי לו לעשות?

"לטלויזיה רגילה 29""

פורסם
  • מחבר

חברה , גם לא בעיית רזולוציה, ניסיתי את כל הפורמטים , כל הרזולוציות ועל שתי טלויזיות ושום דבר לא עוזר, עדיין שחור לבן.... :lamer:

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה

פורסם

אם הבעיה קימת גם במסך הרגיל זה כנראה לא בטלויזיה , אלא בכרטיס או בתוכנה , אין לך מחשב אחר בהשג יד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים