פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים יש לי ויסטה כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי להפעיל מיקרופון פשוט שעולה 20 שקל המיקרופון תקין לחלוטין וניבדק במחשב אחר גם תדרייבר של הלוח אם עידכנתי ועדיין המיקרופון לא עובד צריך עזרה ואלי מי שיש לו מיקרופון שעובד בויסטה שיגיד
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים תן לי לנחש יש לך לוח אם ASUS \ דרייברים של SOUNDMAX(בהנחה גבוהה שהוא מובנה)אם כן פתח את הבקרה של סאונדמקס תחפש עוצמת מיקרופון בתחתית הסרגל של העוצמה אמור להיות לך כפתור קטן בצורת מרובעאם יש פתח אותו .. אור להיות שם 2 אפשרויות משו BOOSTו FRONT PANEL MICROPHONE < את זה אתה צריך לכבותאם אין את הכפתור הקטן הזה .. נסה להוריד דרייברים חדשים של כרטיס קול לוינדוס ויסטה אם אין \ לא עוזר ... מצתער :-\את האמת לא ניסיתי להוריד דרייברים .. פשוט הכנסתי כרטיס קול אחר ...
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר אכן יש לי לוח של אסוס עם כרטיס מובנה אני יבדוק עכשיו עם זה באמת עוזר תודה על המהירותעריכה:לאחר בדיקה מקיפה לא מצאתי את מה שאתה אומר ה SUONDMAX אבל מצאתי אותו בהגדרות של המיקרופון הWINDOWS אז השארתי את הBOOST מסומן ומה לוח קידמי הורדתי תסימון ועדיין לא עזר למישהו יש עוד פיתרון הדגם של הלוח זה asus p5ld2 seהדרייבר של הכרטיס קול מעודכן להכי חדש מהאתר של אסוס
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים ניסית להוריד את ה BOOST ? ואיך בדקת שהמיקרופון אכן פועל ? כי אם אתה משתמש במסנגר לפעמים עד שאתה לא עושה את ה AUDIO AND VIDEO WIZARD אז הוא לא נותן להשתמש במיקרופון .. אפילו בתוכנות אחרות..
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר את המסנג'ר מחקתי ידנית מזמן ניסיתי את הקטע עם הBOOST והמיקרופון אכן עובד הוא נבדק במחשב אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.