עבור לתוכן

בעיה בהוספת סטיק זכרון לשתי סטיקים קיימים

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח אם של GIGABYTE שפעל עד עכשיו בDUAL DDR,עם שני סטיקים של 512 DDR.

היום קניתי סטיק אחד של ג'יגה (זהה לזכרונות של ה512),מכיוון שהמחשב פועל בDUAL DDR הוא לא עולה עם שלושת הסטיקים.

האם יש אשרות לבטל משהו בביוס ולהפעיל את המשחב עם שלושת הסטיקים.

דגם הלוח אם-

GIGABYE GA K8NF-9 NFORCE 4-4X CHIPSET K8 TRITON

תודה לעוזרים.

פורסם

גם לי יש את הלוח הנ"ל ואני מתכוון להוסיף גם גיגה.. אז מצטרף לשאלה.. בכלל למה המחשב לא נדלק אחי ? הוא אמור לפעול גם עם 3 סטיקים.. מוזר..

פורסם
  • מחבר

זה מה שזה רושם לי בספר של הלוח אם-

The GA-K8NF-9 doesnt support 3 memory modules. if 3 memory modules are instaelled,the system will not boot/

ללוח אם יש 4 סטיקים יש לו שתיים כתומים ושתיים סגולים תשים לב :/[br]פורסם בתאריך: 19.09.2007 בשעה 17:59:28

חזרתי זריז לחנות KSP שברמת גן,15 דק' ממני,החלפתי לשתיים של 512 הוספתי 20 שקל,היה שווה,עכשיו זה בסדר... עדיין אני אשמח לדעת איך באמת מסדרים בעיה כזאת למרות הכל,תודה
פורסם

זה מה שזה רושם לי בספר של הלוח אם-

The GA-K8NF-9 doesnt support 3 memory modules. if 3 memory modules are instaelled,the system will not boot/

ללוח אם יש 4 סטיקים יש לו שתיים כתומים ושתיים סגולים תשים לב :/[br]פורסם בתאריך: 19.09.2007 בשעה 17:59:28

חזרתי זריז לחנות KSP שברמת גן,15 דק' ממני,החלפתי לשתיים של 512 הוספתי 20 שקל,היה שווה,עכשיו זה בסדר... עדיין אני אשמח לדעת איך באמת מסדרים בעיה כזאת למרות הכל,תודה

כנארה שבאמת אי אפשר לעבוד בלוח הזה עם 3 סטיקים.. בסדר לפחות הרווחת DC..

פורסם

לוחות NF3/4 מחייבים עובדים עם סטיק אחד, 2 או 4

לא נתמכים 3 סטיקים

פורסם

בנוסף, כעט לא תוכל לעבוד בדואל צ'נל עם ארבעה סטיקים הללו. חיסרון אין דואל צ'נל - יתרון יותר זיכרון...

פורסם

למה שלא יעבוד? אצלי בחוברת רשום שאחת התצורות עבודה בDUAL CHANNEL זה 4 סטיקים דומים

פורסם

כעט לא תוכל לעבוד בדואל צ'נל

אתה מוכן להסביר לי מה זה "כמעט דואל צ'אנל"? :screwy:

פורסם

מאיפה הבאת "כמעט דואל צ'אנל" ???

פורסם

סליחה, בילבלת אותי, כותבים כעת ולא כעט.

פורסם

למה שלא יהיה לו DC ב4 סטיקים?

פורסם

טעות שלי סליחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים