עבור לתוכן

מאיפה אני משיג את החלק הזה של theramlright ?

Featured Replies

פורסם

היי, מאיפה אני יכול להשיג את זה, אני רוצה לקנות את האולטימה 90 ואני לא מאמין בקליםסים בלי ברגים.

image051.jpg

פורסם

מה שאתה צריך זה:

http://www.sidewindercomputers.com/lgboforulula.html

תנסה לשאול את היבואן בארץ (אם אני לא טועה, זה פנדה) אם יש להם את החלק. אם לא, תוכל להזמין מפנדה (יקח כשבועיים) או מהחנות בקישור למעלה - יש לי נסיון טוב איתם.

פורסם
  • מחבר

הם עושים משלוחים לארץ ?

פורסם

כן, רכשתי מהם גוף קירור, את המוצר שאתה מחפש ושלושה מאווררים. הכל היה ארוז נהדר והגיע כמו שצריך. אבל עדיף לדבר עם פנדה אלא אם כן אתה רואה בחנות עוד מוצרים שמענינים אותך - המשלוח לא זול כך שרק אם מצטברים כמה מוצרים זה כדאי. תבדוק אם אתה צריך מאווררים ו/או בקר מאווררים, יש להם בסטוק דברים מענינים. דרך אגב, אתה עושה בשכל שלא נשאר עם הקליפסים כי גוף הקירור הכבד צריך חיזוק טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה , הזמנתי.

פורסם

מה שאתה צריך זה:

http://www.sidewindercomputers.com/lgboforulula.html

תנסה לשאול את היבואן בארץ (אם אני לא טועה, זה פנדה) אם יש להם את החלק. אם לא, תוכל להזמין מפנדה (יקח כשבועיים) או מהחנות בקישור למעלה - יש לי נסיון טוב איתם.

מחזק את הרשום מעל...הזמנתי דרכם עם PRIORITY MAIL לקח 10 ימים להגיע. לפעמים יוצא אפילו יותר זול להזמין מהם ישירות מאשר דרך החנויות בארץ.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את החלק הזה של טרמלרייט

משחה טרמית 4 גר' MX2

מאוורר panflow

ופד מגניב לעכבר

ב 50$ כולל המשלוח , אני מאמין שבאמת יוצא לי יותר זול מלקנות בארץ

פורסם

בהזמנות מחו"ל מעל 50 דולר צריך לשלם מע"מ בבית הדואר.

אבל SIDEWINDER כנראה יודעים זאת וגם על חבילות שערכם גבוה יותר הם מצהירים 50$ על גבי החבילה - אז לא צריך לשלם כלום ::)

פורסם
  • מחבר

עכשיו הזמנתי מ EBAY זיכרונות ולא מחשיבים את עלות המשלוח לחבילה

פורסם

האולטימהלא בא עם זה?

פורסם

האולטימה 90 מגיע עם חיזוק מתחת ללוח.

אגב טוענים שהאולטימה 90 הוא מדהים ולמרות גודלו (הקטן יחסי) הוא כמעט ומשתווה ל''תותחים הכבדים''

סתם לידיעה- קניתי אותו בארץ השבוע ואני אמור לקחת אותו מהדואר מחר. אולם לצערי אין לי מחשב חדש עדיין כדי לבדוק אותו.

פורסם
  • מחבר

לא האולטימה מגיע עם חיבור שונה ללוח (יש לי אותו , קניתי אותו היום הלוג'יק במחיר פצצה) זה חיבור רק ע"י 2 ברגים ולא ע"י 4 ברגים כמו החלק שהזמנתי מחו"ל

פורסם

אני קניתי את שלי ב-FOXPC וכאמור אני אראה את המוצר מחר.

האם מותר לכתוב בפורום את מחירי הרכישה?

פורסם
  • מחבר

אני קניתי אותו ב 230 ש"ח

הבאתי אותו היום מ logic בחו"ל המחיר שלו זה 49.99$ ככה שזה מחיר טוב לדעתי

פורסם

ידידי - הסתכלתי באתר של לוגיק ובלינק של האולטימה 90 כתוב אולטימה אולם התמונה היא של אולטרה.

כנראה קיבלתה אולטרה ולא אולטימה.

תסתכל על התמונה של האולטימה ב-FOXPC

מצטער לבאס אותך - אבל אתה יכול להפוך להם את השולחן ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים