עבור לתוכן

למה אני רואה בCPU-Z שהזיכרונות שלי עובדים בתזמונים 5-5-5-18

Featured Replies

פורסם

כשהם אמורים לעובוד כל 5-5-5-15?

תודה מראש לעונים...

פורסם

זה באמת כזה משנה?! הרי זה לא נותן שום הבדל

פורסם
  • מחבר

זה באמת כזה משנה?! הרי זה לא נותן שום הבדל

מבחינת ביצועים זה לא משנה בכלל, אבל רכשתי זיכרונות 5-5-5-15 ואני רוצה לדעת למה הם עובדים על 5-5-5-18?

אם זו בעיה בחומרה אז ננצל את האחריות, אם זו בעיה בהגדרות אז מעניין אותי לדעת למה זה קורה ואיך לשנות את זה.

פורסם

כמה סטיקים יש לך? כול אחד ואחד מהסטיקים הוא 5-5-5-15?! כי מספיק שאחד מהסטיקים הוא 5-5-5-18 וכול השאר ייפעלו לפי האיטי יותר...ואני אישית לא הייתי ממש אחריות על דבר כזה שטותי הרי זה לא מורגש כ-ל-ל!! בחיים לא תרגיש את ההבדל הזה כי פשוט אין ובשביל זה לעשות את כול הפרוצדורה של האחריות לא הייתי אפילו מיתאמץ...אם היית קונה CL4 ומקבל CL5 עוד היה אפשר להגיד שברור לנצל אחריות אבל בשביל ההבדל שרשום 18 ולא 15 אחרי המספר השלישי אני לא ממש מאמין שאפילו החנות תממש לך אחריות על דבר כזה

פורסם
  • מחבר

כמה סטיקים יש לך? כול אחד ואחד מהסטיקים הוא 5-5-5-15?! כי מספיק שאחד מהסטיקים הוא 5-5-5-18 וכול השאר ייפעלו לפי האיטי יותר...ואני אישית לא הייתי ממש אחריות על דבר כזה שטותי הרי זה לא מורגש כ-ל-ל!! בחיים לא תרגיש את ההבדל הזה כי פשוט אין ובשביל זה לעשות את כול הפרוצדורה של האחריות לא הייתי אפילו מיתאמץ...אם היית קונה CL4 ומקבל CL5 עוד היה אפשר להגיד שברור לנצל אחריות אבל בשביל ההבדל שרשום 18 ולא 15 אחרי המספר השלישי אני לא ממש מאמין שאפילו החנות תממש לך אחריות על דבר כזה

רכשתי סט זיכרונות של GEIL

http://www.geilusa.com/products/show/id/52

ואין סיבה שהם לא יספקו את ה5-5-5-15 השאלה היא למה זה קורה?

פורסם

קורה לפעמים שהביוס מגדיר אוטומטית תיכנס לביוס ותיראה אם אפשר לשנות ל15 במקום ה18 כיעקרון צריכה ליהיות מאה אחוז אפשרות. תשנה ותיראה שוב בCPUZ אם זה מישתנה איך שהגדרת...כמובן כשתיכנס לביוס תיראה אם בכלל מוגר שם 18 במקום 15 אולי מוגדר 15...קיצר תבדוק בביוס

פורסם
  • מחבר

קורה לפעמים שהביוס מגדיר אוטומטית תיכנס לביוס ותיראה אם אפשר לשנות ל15 במקום ה18 כיעקרון צריכה ליהיות מאה אחוז אפשרות. תשנה ותיראה שוב בCPUZ אם זה מישתנה איך שהגדרת...כמובן כשתיכנס לביוס תיראה אם בכלל מוגר שם 18 במקום 15 אולי מוגדר 15...קיצר תבדוק בביוס

תודה על העזרה אבל לא היתי פונה לפורום לפני שבדקתי את הביוס.

זה מה שמוזר, הלוח GA-P35-DS4 מזהה את הזכרונות כ5-5-5-18. ברור שיש לי את האפשרות לשנות ידנית אבל כאן בדיוק מתעוררת השאלה, למה זה קורה?!!

אני יודע שזה לא משמעותי אבל זה משגע אותי ואני בטוח שאני לא היחיד עם אותה בעיה...

הרי יכלתי לקנות זיכרונות 5-5-5-18 ולשנות בביוס ל15 אז מה ההבדל?

שוב... אני מבלבל לכם פה את השכל כי אני רוצה להבין למה זה קורה ולא בגלל ההבדל המאוד (מאוד מאוד מאוד....) זניח בביצועים.

פורסם

-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים