עבור לתוכן

רוצה לבנות אתר עם מסד נתונים

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום,

רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו)

עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי?

ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב

תודה

פורסם

אם לא הצלחת לבנות אתר עם גומלה, נראה לך שתצליח לבנות לבד אתר מבוסס מסד נתונים? תשכח מזה, אין מצב.

פורסם

למה להיות פסימיים ולבאס ת'בן אדם?

קודם כל, יש לך איזשהו רקע בבניית אתרים\תכנות?

אם לא, אני הייתי ממליץ להתחיל ממש קטן, כלומר, לקבוע לעצמך כמטרה לבנות אתר ממש פשוט ואז לשדג אותו עוד קצת ועוד קצת ובדרך ללמוד את עקרונות בניית האתרים. בסוף, כשתבין איך לעצב אתר ללא מסד נתונים ברמה טובה תוכל לעבור לעבוד על בניית אתר משולב בסיס נתונים שהדבר כמובן מצריך ידע רחב יותר.

אני אישית למדתי ראשית כל HTML, אחרי זה JS (Java Script) , אחרי זה ASP, אחרי זה access - שהוא לא ממש בסיס נתונים אמיתי אבל עושה את העבודה לצרכים בסיסיים.

אשמח אם תרצה עזרה בהכוונה או עזרה מקצועית.

פורסם
  • מחבר

אם לא הצלחת לבנות אתר עם גומלה, נראה לך שתצליח לבנות לבד אתר מבוסס מסד נתונים? תשכח מזה, אין מצב.

וואלה ממש עזרת לי

יש לי ידע בעיצוב אתר, אני יודה לך אם תעזור לי בנושא הזה ;)

דבר שני האם זה נכון שasp זה הכי מקצועי לבנות מסד?

פורסם

תלוי, יש את asp3 ויש ASP.NET

כמו כן יש php.

פורסם

בעזרת ASP אתה לא בונה מסד. בעזרת ACCESS אתה בונה אתה המסד, ואתה ניגש אליו דרך ASP.

פורסם

תשמע

כמו שאמרו- מצטער לבאס, אבל אם אתה לא יודע מה זה ASP ומה זה מסד נתונים, הייתי מוותר לבינתיים על בניית אתר פירסום.

יש שפות תכנות בצד שרת- ASP, PHP. יש גם .NET שזה יותר Framework מאשר "שפת תכנות".

יש מסדי נתונים- Access, MySQL, SQL Server. אלו העיקריים, יש עוד.

אין קשר בין בניית אתר בDW עם מסד נתונים לעיצוב.

יש לך עיצוב לאתר. ויש לך מסד. שני דברים לא קשורים בעליל.

פורסם

אני חושב שהכוונה אני לא יכול לתת דרך אשכול בפורם אז אם אתה רוצה באמת ללמוד דבר איתי בפרטי ומשם נעבור הלאה בכיף אני אכוון אותך למקורות ללמידה ואהיה משען לעזרה.

אז שלח הודעה לפרטי אם אתה באמת רוצה להשקיע וללמוד את הדברים שהזכרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים