עבור לתוכן

World of warcraft: מבחינת DPS, מי הדמות הכי חזקה ברמה 70? לא דמות קסמים

Featured Replies

פורסם

חזרתי למשחק היום, יש לי דמות קוסם רמה 70, ודי נמאס לי מדמות עם שתלויה במ-MANA. אני רוצה דמות שנלחמת בחרבות, אבל לא יודע איזה לבחור.

מי הדמות הכי חזקה מבחינת DPS, ברמות הגבוהות כמובן (הנמוכות לא חשוב)?

פורסם

אני חושב ש rogue אבל אני לא מומחה בWOW ולא שיחקתי במשחק הרבה זמן. הגנבים הם הDPS הקלאסיים במשחקי MMORPG . למרות הכל לרוב הקוסמים מנצחים את כולם ב DPS אבל הם מוגבלים בגלל הMANA .

לפי מה שקראתי באינטרנט זה rogue או feral druid .

שככתי עוד משהו שאני זוכר בקשר לגנבים במשחקי MMORPG הם בדרך כלל גרועים ב SOLO ורק בקבוצות הם מנוצלים באופן מירבי.

פורסם

ROGUE.

מניסיון של כמעט 3 שנים, עם ציוד שווה ערך הם ה DPS הטוב ביותר (ב MELEE כמובן)

פורסם

אין דמות הכי חזקה כל הדמויות פחות או יותר שוות - זה תלוי יותר ברמה של השחקנים ובציוד של הדמות שלך

תבחר את הדמות שסגנון המשחק שלה נראה הכי מהנה בשבילך

ROGUE.

מניסיון של כמעט 3 שנים, עם ציוד שווה ערך הם ה DPS הטוב ביותר (ב MELEE כמובן)

DPS זה לא הכל במשחק

rogue אמנם עושה את הנזק הכי גבוה בתנאים סטריליים אבל בד"כ אין לך את התנאים האלה (בעיקר בPVP)

warrior או hunter בד"כ ינצחו את הrogue בקרב (כאשר הציוד והמיומנות של שחקנים שווים כמובן)

אז אל תחשוב על הDPS פשוט תבחר את הדמות שהכי תהנה ממנה

פורסם

הכל תלוי בדברים הבאים(בכל MMORPG):

בניית הדמות(SKILLS,STATS ETC)

הציוד

האם אתה יודע להשתמש בדמות שלך איך שצריך.

בהרבה משחקים ראיתי אנשים מנצחים אנשים ברמות גבוהות יותר כי הם יודעו להשתמש בסקילים שלהם ביתר יעילות(נגיד,סקיל שמאט את האוייב בזמן הנכון, לברוח מתי שצריך וכד)

פורסם

למה ROUGE ? ואם הוא נתפס על איזה האנטר שידפוק לו את ההסוואה ?

פורסם

השאלה "מבחינת DPS מי הכי חזק" איזה שאלה נכונה.

הכל תלוי בקרב עצמו , PVP או PVE, איזה Boss, כמה צריך לזוז במהלך הקרב וכו'.

DPS כמובן תלוי בציוד שלך שלפי השאלה שלך אני מבין שהוא דיי מחורבן.

כל הדמיות ב WOW יכולות לייצר DPS מצויין אם השחקן יודע איך לשחק ויש לו ציוד מתאים (רוב שחקני WOW אינם יודעים לשחק את הדמות שלהם).

(אני משחק ב Guild שהרגה את Archimonde וכרגע אנחנו בנסיונות על Gurtogg Bloodboil. יש לי גם ניסיון לא קטן גם ב Arena, אז אני יודע מה שאני מדבר).

הכי טוב שתשחק את הדמות שאתה אוהב, הרי זה בסוף משחק והמטרה היא כיף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים