פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים כן הקופסא הזאת...אהה ועוד דבר הם גם פירסמו את המשחק במגזין הזה שהם שמים בידיעות אחרונות של שבת פעם בחודש....אז במגזין הזה המשחק היה וראיתי את הקופסא אז לתומי חשבתי שיש את המשחק...בכול מקרה מיצטער יכול ליהיות שזאת רק קופסא לראווה...או שברחובות דווקא כן יש אני לא יודע...אבל שמע אני יילך לקניון אחרי זה וייבדוק במיוחד...
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים בכל מקרה אני לא קונה את המשחק עד שהם לא משחררים פאץ שיתקן את הבעיות עם סדרת ה8800.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מישהו יכול לתת לי כאן כמה דברים כדי להוריד בהגדרות של המשחק אבל שהגרפיקה תשאר יפה? באנגלית בבקשה. למשל הצלליות אני כבר מוריד. מה עוד? [באנגלית איך שזה כתוב במשחק] . תודה
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים Nה הבעיה איתו? יש בעיה שהמשחק נוטה לקרוס אחרי כמה דקות שהוא פועל, מאוד מאוד בעייתי וצריך להוריד את ההגדרות לרמה בינונית כדי שזה לא יקרה, אמור להיות מתוקן בפאץ שיצא השבוע. יאללה תארגנו משחק משעמם לי
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים למה לרדת עם כרטיס כמו שלך?! הוא לא סוחב?! את כל ההגדרות סוחב. אבל צריך קצת להוריד. הורדתי כמה דברים ויש לי 30 23 18 FPS זה משחק כזה.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים יש בעיה שהמשחק נוטה לקרוס אחרי כמה דקות שהוא פועל, מאוד מאוד בעייתי וצריך להוריד את ההגדרות לרמה בינונית כדי שזה לא יקרה, אמור להיות מתוקן בפאץ שיצא השבוע. יאללה תארגנו משחק משעמם לי מחר ב2?
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אני עכשיו במשימה שאחרי המשימה שבפעם הראשונה אומרים שהרוסים רוצים להשתלט על המרכז של מלחמת הכוכבים.למשהו כשאני ניגש להפעיל את המשימה הזו המשחק פשוט נסגר אין אפילו הודעת שלח דוח או לא.לעוד מישהו זה קורה? איך פותרים דבר כזה?
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים סיימתי עכשיו את המשחק.....השלב האחרון קשה לאללה פשוט מציפים אותך בטנקי,ם שיריוניות , ג'יפים וטונות של מסוקים...אז לכול מי שיגיע לשלב שישים לפחות שני טנקים נגד מטוסים/מסוקים אבל הכבדים החזקים לא הקלים למה אחרי זה המסוקים יעשו לו לינץ'.....וזה לא מילחמת הכוכבים זה "מחט החלל" הייתי בסיאטל פעם וקוראים לזה מחט החלל..הוא גם אומר "ספייס נידל"חבל היה משחק ענק! עכשיו נעבור למולטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.