עבור לתוכן

מחשב למשחקים (כבדים וקלים כאחד) | תקציב - 5.5K. **חפירה, זהירות - יצא ארוך :$**

Featured Replies

פורסם

הם לא עושים OC נתחיל מזה..

במה הם יכולים להיות לא טובים? בבדיקות שהם עושים (אם הם עושים בכלל) בשירות לאחר מכן..ובמידה והם יסגרו כמובן אתה נדפק מכל הכיוונים.

אבל זכותך...תתחדש

• תגובות 94
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

להגיד שהם לא עושים אוברקלוק אתה לא יכול להגיד כי אתה פשוט לא יודע באיזה סניף אני קונה ודוגרי אתה לא יכול להגיד את זה.'

אמרתי לך כבר בפרטי מה הסיטואציה.

ושום דבר עוד לא סגור..

פורסם

עד כמה שידוע לי, TMS היחידים שמבצעים OC ללקוחות.

פורסם

אני שוב טוען, שאלא אם אתה מבין טוב ב-OC, אל תקח OC "חיצוני". לדעתי זה מתכון לצרות.

למשל, ה-OC בחנות עלול לא להתאים לתנאים בבית (אבק, אוורור, ציזוג וכדומה)... אם אתה לא מבין בזה תצטרך לרוץ לחנות כל פעם כדי ש"יורידו" לך OC. בכסף שאתה משקיע עך HSF מפלצתי, מארז סופר מאוורר וזכרונות מהירים - היית כבר יכול לקחת מעבד חזק בסטוק.

חוץ מזה ש-99% מהמשתמשים לא באמת צריכים OC וסתם מקבלים מפרט חם, רועש ופחות יציב...

פורסם
  • מחבר

אני שוב טוען, שאלא אם אתה מבין טוב ב-OC, אל תקח OC "חיצוני". לדעתי זה מתכון לצרות.

למשל, ה-OC בחנות עלול לא להתאים לתנאים בבית (אבק, אוורור, ציזוג וכדומה)... אם אתה לא מבין בזה תצטרך לרוץ לחנות כל פעם כדי ש"יורידו" לך OC. בכסף שאתה משקיע עך HSF מפלצתי, מארז סופר מאוורר וזכרונות מהירים - היית כבר יכול לקחת מעבד חזק בסטוק.

חוץ מזה ש-99% מהמשתמשים לא באמת צריכים OC וסתם מקבלים מפרט חם, רועש ופחות יציב...

אז זהו שאני חדש בעסק.

אני אתחיל לעבוד עם המחשב נראה לי אקרא קצת על הנושא, כי לא חסר כאן ובכלל ברשת על הנושא.

HSF? ואיזה בידיוק מעבד היית לוקח?

אני חושב שבעתיד שארצה להריץ משחקים על הרמה הגבוהה ביותר אצטרך בהחלט OC ואפילו בעתיד הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים