עבור לתוכן

קרב ענקים!!! Asus striker vs. Asus P5K premium מי יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי,

זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...)

מעבד - Q660

זכרונות - 4GB DRII 800MHz

מארז - Antec P180

כ. מסך - 8800GTX

אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI.

ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור...

ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח)

אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיסגר על לוח אם...

תודה מראש,

המבולבל שסובל :kopfpatsch:

פורסם

קח P5K..

ד"א יש סיבה שאתה קונה GTX? ועוד עם מארז שיהיה צפו. מאוד למפלצת כזו?

פורסם
  • מחבר

בוודאי שיש, אני רוצה להריץ משחקים על האיכות הכי טובה שאני יכול, ולגבי המארז, אני דווקא הבנתי שהוא מצויין ומתאים מאוד למפרטים כבדים...

פורסם

מה רע בלקסה? מארז יפה מקרר מעולה ומצויין תוסיף קירור למעבד והכרטיס מסך ..

פורסם

מה רע בלקסה? מארז יפה מקרר מעולה ומצויין תוסיף קירור למעבד והכרטיס מסך ..

הנה עוד אחד מFXP.. די להיות מושפעים

פורסם

לך על הP5K, תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אגב, מה זה לקסה?

פורסם

מארז...

A406-1070-main.jpg

פורסם

תודה רבה, אגב, מה זה לקסה?

מארז

לגבי המפרט:

אין צורך ב4 גיגה זיכרון היום (באמת שאין,גם אם אתה מריץ את המשחקים הכי כבדים על האיכות הכי גבוהה),תחסוך כסף ותיקח 2 גיגה,ואת ההפרש תשים על מארז יותר טוב,כמו הלקסה.

לגבי הלוח: p5k עדיף,למרות שאני לא בטוח שיש לך בכלל צורך בלוח כזה יקר. יש לך מה לעשות עם לוח כזה? (אתה צריך לחבר המון הארדיסקים ברייד או משהו?)

ההבדל בביצועים בין הלוחות הוא מזערי,ככה שאתה אולי זורק פה כסף מיותר

פורסם

חח לבחור שמעלי ..

עלק תשקיע במארז יותר

הP180 הוא הוא יותר מהלקסה..

אני בכל זאת הייתי הולך על הP180 אבל כי לי חשוב בשקט

פשוט מוצאים את הקופסא של הארדיסים ואפשר להוסיף עוד קרור

ואם הוא הולך לקחת את זה בשביל "להריץ את המחשקםי הכי חדים על הרמה הכי גבוהה"

אז הוא עושה שטות .. ובטח ובטח אם יש לו מסך 19-22 אינצ'

אבל הוא לא שאל אותנו לגבי המפרט הכללי רק לגבי הלוח

אבל בכל זאת אני חייב להגיד כי זה הכסף שלו

עדיף להשקיע יותר בציוד היקקפי מאשר על gtx קח sparkle 8800 320mb שיריץ לך אותו דבר על מסכים רגלילים ולא 42 " HD

איזה מסך יש לך??

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס מסך, אני הולך לחבר אותו לטלוויזית LCD 37" של טושיבה ואני רוצה ב HDMI ולכן חשוב לי כרטיס המסך, אני גם רוצה כרטיס מסך שייתן לי תמורה לפרק זמן יחסית ארוך ולכן אני הולך על החזק ביותר הוים מתוך מחשבה שהוא יהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים... לאור הדיון שהתפתח כאן אני חייב לשאול, האם זוהי מחשבה נכונה?

וגם, האם כדאי לי להשקיע בלוח פחות חזק? (אני לא מתכוון לחבר הרבה הארד דיסקים ב RAID אבל אני רוצה לוח יציב, שייתן לי מקסימום תמיכה לחומרה)

פורסם

הרזולוציה של LCD TV בדר"כ נמוכה משל מסך 20" איכותי ככה שגם אם יש ל 37" 8800GTS עם 320M זיכרון יהיה מספיק

פורסם

לגבי הכרטיס מסך, אני הולך לחבר אותו לטלוויזית LCD 37" של טושיבה ואני רוצה ב HDMI ולכן חשוב לי כרטיס המסך, אני גם רוצה כרטיס מסך שייתן לי תמורה לפרק זמן יחסית ארוך ולכן אני הולך על החזק ביותר הוים מתוך מחשבה שהוא יהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים... לאור הדיון שהתפתח כאן אני חייב לשאול, האם זוהי מחשבה נכונה?

וגם, האם כדאי לי להשקיע בלוח פחות חזק? (אני לא מתכוון לחבר הרבה הארד דיסקים ב RAID אבל אני רוצה לוח יציב, שייתן לי מקסימום תמיכה לחומרה)

1 זה לא הכרטיס הכי טוב שיש .. יש את 8800ultra וגם אתה באמת מבזבז סתם כסף קח לוח DS3L ותשקיע בדברים אחרים ו 4 גיגה ראם xD לא חבל?? קח זיכרונות 2GB יותר טובים..

פורסם
  • מחבר

תורה רבה לכולם,

רציתי להגיד תודה רבה לכולם, עשיתם לי קצת סדר בבלאגן, ואני מבין את הכיוון יותר טוב.

:yelclap: שוב תודה. :yelclap:

פורסם

להוציא הרבה על לוח יקר יכול להיות מ2 סיבות:

1. Overclocking למקסימום האפשרי.

2. אתה צריך את רוב האופציות שהלוח נותן, ואתה לא יכול למצוא אותם בלוח זול יותר.

אם התשובה שלילית לשניהם, אז תעשה לעצמך טובה ותחסוך כסף למשהו אחר.

ה P35 עדיף מבחינת ביצועים על הצ'יפסטים הישנים אגב.

אני אישית הייתי מעדיף לוח P35 ממוצע, על פני לוח שהוא הכי טוב אבל מדור קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים