פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים קניתי מחשב חדש dual core e6750 עם 2 ג'יגה זכרון ו geforce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל להוריד משחקים מעניינים... אפשר בבקשה המלצות למשחקי SHOOTER? (סטייל דום חחח...) מה דעתכם על Far Cry..? או Medal of honor: Airborne? תודה! 8)
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים Ghost Recon 2 = ז'אנר: פעולה טקטית infernal = ז'אנר: פעולה-יריות מגוף שלישי Rainbow Six Vegas = ז'אנר: פעולה / יריות / טקטיSplinter Cell Double Agent = ז'אנר: פעולה / הרפתקאות / התגנבותDark Messiah of Might and Magic = ז'אנר: פעולה מגוף ראשון / פנטזיהCall of Juarez = ז'אנר: פעולה / יריות מגוף ראשון / היסטוריprey = ז'אנר: פעולה / יריות מגוף ראשון / מדע בדיוניMedal of Honor Airborne = פעולה / יריות מגוף ראשון / מלחמהCommand & Conquer 3 = ז'אנר: אסטרטגיהcall of duty 2 = ז'אנר: יריות / מלחמהSupreme Commander = ז'אנר: אסטרטגיה בזמן אמת / מדע בדיוניBioShock =פעולה / יריות מגוף ראשוןColin McRae DiRT = ז'אנר: ספורט / מירוצי שטחVirtua Tennis 3= ז'אנר: ספורט-טניס fifa ליגת האלופות 06 07 = ספורט-כדורגל pro evolution soccer 7 = ז'אנר: ספורט-כדורגל Need for Speed Carbon= ז'אנר: ספורט / מירוציםOverlord = ז'אנר: פעולה מגוף שלישי / תפקידים / הרפתקהSurfs Up = ז'אנר: ספורט / גלישה . אולי אוהב של ילדים [למרות שאף ילד לא יעבור שלב אחד בזה]Tomb Raider Anniversary = ז'אנר: פעולה / הרפתקהSpider-Man 3 = ז'אנר: פעולה / פלטפורמהמלחמות עתיקות: ספארטה = ז'אנר: אסטרטגיה היסטורית בזמן אמת תבדוק בגוגל ותחליט מה בא לך מה אתה אוהב. תהנה. . . . .
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים lost planetstangleholdworld in conflictcompany of heroescall of duty 2hitman blooy money
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים תודה על התגובות חבר'ה... אם יש עוד המלצות - אני כאן!! לא הספיק לך כל המשחקים שהבאתי? אתה תגמור אותם עוד שנה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר לא הספיק לך כל המשחקים שהבאתי? אתה תגמור אותם עוד שנה חחח הספיק..שיחקת אותה פשוט אני בודק מה הכי נראה לי ומוריד..
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים rainbow6 VEGASלמה הוא כל כך קצר?!?!rainbow6 VEGASלמה התמיכה שלו למשחקי מולטיפלייר כל כך גרועה !?!?!?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.