עבור לתוכן

בעייה בראוטר EDIMAX 6104K

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה.

שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר!

מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל.

ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים.

יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה).

מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון?

איזה נתב אחר (עד 500 ש"ח) מומלץ לרשת קווית עם חיבור כבלים ללא חייגן ?

פורסם

זה נשמע לי כמו בעית DNS'ים.

כשזה קורה תנסה להכנס בדפדפן לכתובת 192.118.82.140, אם זה נכנס לך לואללה אז כנראה שזאת הבעיה.

במקרה כזה תקבע במחשב כתובת סטטים עם DNS'ים הבאים:

192.115.106.35

62.219.186.7

תראה אם זה עובד.

אם זה עובד, תבדוק אם אתה יכול להגדיר בנתב את הDNS'ים באופן קבוע, חלק מהנתבים מאפשרים, חלק רק עם חייגן מופעל (PPTP,L2TP).

תרשום פה אם עבד או עשה שינוי.

פורסם
  • מחבר

שהבעייה קוראת, אני גם לא מצליח להכנס ל ADMIN של הראוטר שזה לפי כתובת IP

ה DNS שכתבת הם אילו שמקונפגים בצורה אוטומטית כשאני מקבל IP מהכבלים (כמו שאמרתי הכל עובד טוב יום או יומיים, ואז "מת")

אני מריץ UTORRENT ו MIRC שעובדים "קשה" כל היום... כלומר הראוטר עסוק :)

* ** *** עריכה *** ** *

יש לי מודם כבלים - טריון , האם זו יכולה להיות הבעייה שגורמת לניתוקים? (אין לי בעיית איטיות)

פורסם

בעיקרון, כן, המודמים של TERAYON ידועים כעושי בעיות לנתבים. עדיף THOMPSON או (הכי טוב) MOTOROLA.

פורסם

יכול להיות שהבעיה נובעת מעומס על הנתב. קרה לי משהו דומה עם edimax 6114wg שדומה מאוד לנתב שלך בחומרה.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לבדוק? או לעשות משהו? (חוץ מלסגור את כל התוכנות...)

הורדתי את מספר החיבורים ב UTORRENT... נראה אם זה יחזיק את הלילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים