עבור לתוכן

BMW M3 Challenge מישהו שמע?

Featured Replies

פורסם

משחק להורדה / Vgames

משחק פירסומי למכונית ה-M3 Coupe של BMW: נהיגה ריאליסטית במסלול גרנד פרי מול עד 15 מכוניות הנשלטות על ידי המחשב או שחקנים אנושיים דרך הרשת

סוף סוף משחק מירוצים בלי טכנו מטמטם ברקע - דבר שהפך סטנדרטי בעשור האחרון. במקום זה יש ל-BMW Challenge קטע מוזיקלי שהיה מרגיש בבית בסצנות הנוף המפוארות של סרטי שר הטבעות.

BMW Challenge הוא קודם כל פרסומת למכונית החברה, אבל מאחורי סרטון הווידאו הארוך ללא הצדקה של הפתיח והתוכן המצומצם (מסלול אחד בלבד בשתי גרסאות - מלאה וספרינט, לפחות עד לשחרור מסלולים נוספים), מסתתרת סימולציית נהיגה שתקרוץ לחובבי מכוניות בזכות הריאליזם, ולכולנו בזכות הגרפיקה המצויינת.

הכותר החינמי כולל מספר מצבי משחק, העיקריים שבהם הם מירוץ כנגד הקלטה של ביצועים קודמים ("מכונית רפאים"), מירוץ כנגד עד 15 מכוניות נשלטות מחשב, ומירוץ מרובה משתתפים דרך הרשת לעד 16 שחקנים במקביל.

http://www.vgames.co.il/download_article.aspx?DownloadID=25058

פורסם

התקנתי את המשחק זה..

לא משהו בכלל...

מחכה שחבר שלי יביא לי TEST DRIVE החדש

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שלא כדאי לנסות להוריד?

פורסם

לא כדאי

פורסם

הורדתי והוא ממש לא משהו. הגראפיקה נחמדה, לא יותר מזה.

השליטה לעומת זאת על הפנים ובסיבוב של 90 מעלות בהילוך שלישי איבדתי שליטה על הרכב. אם יש לך הגה אולי זה יהיה לך יותר נוח.

בכל מקרה, זה הורדת חינמית דרך הלינך שהבאת והמשחק שוקל רק 300 מגה, תבדוק אותו ותחליט בעצמך.

פורסם

זאת פרסומת, לא משחק שאמור להתחרות בכותרים הגדולים...

להתייחס אליו בתור "משחק" ולהגיד שהוא "לא משהו, הגרפיקה נחמדה אבל לא יותר מזה" זה קצת טיפשי לדעתי...

איפה BMW5 כשצריך אותו...

פורסם

התקנתי את המשחק זה..

לא משהו בכלל...

מחכה שחבר שלי יביא לי TEST DRIVE החדש

איזה test drive חדש? אתה מתכוון ל unlimited?

והורדתי את המשחק הזה לפני איזה שבוע, לא משהו, השליטה ברכב על הפנים.

פורסם

משחק ממש טוב -גרפיקה נחמדה סהכ ,שליטה מהמקלדת לא משהו ,

לעומת זאת כאשר משחקים עם העכבר כלומר ההגה =אז ממש ריאליסטי ....

הילוך שלישי להיכנס לסיבוב באיזה 100 קמש נירא לך הגיוני ?זה למה איבדתה שליטה ..לא הצלחתה להיכנס לסיבוב כמו שצריך .

אחלה משחק :yelclap:

הנה הקישור הרשמי שלו :http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html

פורסם

אל תצפו למהפך ....

גרפיקה ממוצעת....

כל העניין הוא בשליטה ובמכוניות..זה הכי נחמד בכל המשחק..

;D

פורסם

בקטנה עשו את זה. ;)

פורסם

אחלה משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים