עבור לתוכן

הספירה לאחור מתחילה מעכשיו,Crysis Demo ב25 לחודש!

Featured Replies

פורסם

עוד 9 ימים מעכשיו זה מגיע!

שיגיע ה 25 נשים לינקים להורדה של הדמו מכל האתרים הפופולארים ועד אז,בואו נתחיל את הספירה לאחור :jump:

עוד 8 ימים,ו23 שעות!

פורסם

וואו!!! וואוו!! בואו נתלהב!!!! אלוהים מה המשחק הזה עושה לאנשים, כולה עוד משחק מה תפסתם ממנו אלוהים? כן ראיתי את הטריילירים, כן ראיתי את הגרפיקה וכן וכן וכן, נו אי מה?? כולה משחק פחות טוב מX יותר טוב מY הכל טעם אישי, אחרי הכל אין מה להתלהב כל כך ממנו.

יוצא עוד 9 ימים סבבה, לא חדשות כאלה גדולות.

פורסם

ב25 לחודש יש HALO 3

Finish The Fight

פורסם

הקברן קם מקברו חחח חחח. בשבת עשיתי למישהו בדיוק כמו החניקה של הקברן. והעפתי אותו כמה מטרים חח זה היה טוב.

למה לפתוח דיון שכבר יש דיון על המשחק? בטח לדמו הזה ממש יהיה עומס להורדה.

פורסם

בשביל זה יש טורנטים... :hat:

פורסם

אחי תעשה במחשבון כמה בדיוק שניות נשארו עד שייצא הדמו ותתחיל לספור ...

פורסם

הקברן קם מקברו חחח חחח. בשבת עשיתי למישהו בדיוק כמו החניקה של הקברן. והעפתי אותו כמה מטרים חח זה היה טוב.

למה לפתוח דיון שכבר יש דיון על המשחק? בטח לדמו הזה ממש יהיה עומס להורדה.

אין דבר יותר טוב מלהתעצבן על מישהו במכללה, להביא לו כמה אגרופים טובים ועל הדרך לקבל כמה ואז לחנוק אותו ולזרוק אותו למטה כמו זבל, ואז בקלות LAST RIDE או TOMBSTONE תאמינו או לא עשיתי את זה כבר לכמה אנשים שעיצבנו אותי, בעיקר לאחד שממש עיצבן אותי מאז הוא לא מעז לדבר איתי, ולא אני לא מנסה להראות כוח/שתלטנות...

נחזור לנושא: אני מבין התרגשות ממשחק מסוים, וההייפ סביב HALO 3 הוא יותר מדי מוגזם בדיוק כמו ההייפ מסביב לCRYSIS, זה כולה משחק אנשים תתעוררו!!!

פורסם

אין דבר יותר טוב מלהתעצבן על מישהו במכללה, להביא לו כמה אגרופים טובים ועל הדרך לקבל כמה ואז לחנוק אותו ולזרוק אותו למטה כמו זבל, ואז בקלות LAST RIDE או TOMBSTONE תאמינו או לא עשיתי את זה כבר לכמה אנשים שעיצבנו אותי, בעיקר לאחד שממש עיצבן אותי מאז הוא לא מעז לדבר איתי, ולא אני לא מנסה להראות כוח/שתלטנות...

:lol: :lol: :lol: בוא שנינו חניקות. נכון שזה כולה משחק אבל אממ לא רוצה לדבר אחרי שיצא הדמו אני ידבר .

פורסם
  • מחבר

נחזור לנושא: אני מבין התרגשות ממשחק מסוים, וההייפ סביב HALO 3 הוא יותר מדי מוגזם בדיוק כמו ההייפ מסביב לCRYSIS, זה כולה משחק אנשים תתעוררו!!!

מה הקשר נכון שזה כולה משחק אבל אנחנו גיימרים אתה יודע.

זה משחק FREAK.

הוא לא דומה לשום משחק אחר והגראפיקה שלו עוברת את של כולם בכמה רמות ומשאירה את כל המשחקים מאחור...

זה המשחק של העשור,לא פחות ולא יותר.

ואם אתה לא בעניין של גראפיקה וסביבה כל כך מציאותית,לא תבין על מה כל הרעש אף פעם.

פורסם

זה משחק FREAK.

הוא לא דומה לשום משחק אחר והגראפיקה שלו עוברת את של כולם בכמה רמות ומשאירה את כל המשחקים מאחור...

ואם אתה לא בעניין של גראפיקה וסביבה כל כך מציאותית,לא תבין על מה כל הרעש אף פעם.

המממ אכן כן כמו שאמרתי מבחינת פיזיקה גרפיקה AI וכל מה שסובב סביב הוא מציג חידושים שלא נראו מעולם, אבל אחרי הכל זה בסך הכל משחק כן גם אני גיימר FREAK לא כל כך כבד, היום משחק פחות אבל יש לי גם הבנה מחוץ לגיימיניג אחרי הכל זה משחק אומנם שונה מאחרים אבל זה משחק.[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 23:58:11

:lol: :lol: :lol: בוא שנינו חניקות. נכון שזה כולה משחק אבל אממ לא רוצה לדבר אחרי שיצא הדמו אני ידבר .

בוא!!!! אתה בא??? חחחחחחח

פורסם
  • מחבר

המממ אכן כן כמו שאמרתי מבחינת פיזיקה גרפיקה AI וכל מה שסובב סביב הוא מציג חידושים שלא נראו מעולם, אבל אחרי הכל זה בסך הכל משחק כן גם אני גיימר FREAK לא כל כך כבד, היום משחק פחות אבל יש לי גם הבנה מחוץ לגיימיניג אחרי הכל זה משחק אומנם שונה מאחרים אבל זה משחק.[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 23:58:11

בוא!!!! אתה בא??? חחחחחחח

ובידיוק בגלל זה הוא המשחק הכי מדובר.

פורסם

מן הסתם, אבל אתה יודע לא צריך להתלהב כל כך זה כולה דמו, אם זה היה המלא מילא אבל כולה דמו, נתלהב אחרי שנראה מה הוא באמת מציע.

פורסם

זה משחק FREAK.

:lol:

אני לא שופט משחקים עוד לפני שיצאו וגם אחרי שהדמו שוחרר,אבל משחק העשור ?

קצת שפיות :cool2:

פורסם

שיגיע ה 25 נשים לינקים להורדה של הדמו מכל האתרים הפופולארים ועד אז,בואו נתחיל את הספירה לאחור נתאפק.

6 עמודים וסתם ברבורים וברבורים...

אני בינתיים נועל את הדיון כי גם ככה שבוע הבא יוצא הדמו...

בכל אופן אם למישהו יהיה מידע חדש ורלוונטי לגבי המשחק הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים