פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים שלום לכולם!הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל?אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו.תודה מראש לכל המתייחסים!
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים לא ואם קיים כזה דבר הוא יהיה ענקי , יפלוט חום ויהיה מאוד מאוד יקר , לכן זה לא קיים למיטב ידיעתי
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הוא מדבר על המפצלים האלה שקונים ב50 שקל.אין שם שום מייצב, זה סך הכל מפצל עם פיוז בפנים.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הוא מתכוון לאלה של GPT שהם "נגד ברקים"זה בהחלט לא מיצב מתח , הוא מתבלבלהוא כנראה לא מבין את סדר גודל של המחירים... 50 חח
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אז הפיתרון היחיד בעצם זה או שקע כזה שיש בו מייצב מתח או UPS ? ההתקן הזה שאתה מדבר עליו מגן על הצרכן שמחובר אליו רק מפני קפיצות מתח שנגרמות עקב הפרעות ברשת או ברקים. זה ימנע את האפשרות שהספק שלך ישרף עקב מתח יתר מהרשת. כל הספקים הם בעלי מייצבי מתח פנימיים - זה המעגל שדואג שתקבל את המתח המבוקש ללא תלות (עד גבול מסויים) במתח הכניסה. לגבי הגנה מפני נפילות מתח והפסקות חשמל - רק UPS.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים זה לא מדוייק , המייצב בספקים הלא זאנרים בדרך כלל. שומרים על הציוד , אבל לא על הספק, הספק ינזק אבל הציוד לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.