עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא (7000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

המחשב משמש בעיקר למשחקים ולסרטים

מסך: Dell 2700WFP (אין צורך להמליץ על משהוא אחר), אל-פסק: Advice 650VA Partner PC Series, מארז: Antec P180 (אין צורך להמליץ), ספק כוח: Enermax Liberty 400W, מעבד: AMD Athlon64 X2 AM2 4000 Dual Core, קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, לוח אם: Gigabyte M57SLI-S4, זכרון: 2X Kingston DD2 1024MB PC5300 667mhz CL5-5-5, דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATAII 7200PRM 16MB, כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 256MB DDRIII PCI-E

ציוד היקפי, צורב וכרטיס קול אני מוסיף מהמחשב הקודם.

תוך שנה-שנתיים אני יכול להחליף כרטיס מסך או להוסיף זכרון, אם יהיה צורך בכך.

חשוב לי לשמוע את דעתכם ובמידה ויש הצעות לשינוי, בבקשה שלא יחרגו מהתקציב. בתודה מראש :)

פורסם

הכן יש לי מה להגיד ואשמח לבנות לך מפרט אם תרצה

הכל מקרה המפרט לא מאוזן בכלל!

אתה אמרת שאתה רוצה מפרט למשחקים

אז למה אתה משקיע 1000 שקל במארז שכאתה יכול להכיס למפרט הזה את הsparkle 8800 320mb בקלות!!

ועוד בכזה תקציב כזה מע בד חלש

בכזה תקציב נכנסך בקלות לפחות מעבד e6750 אם לא q6600 steping g0

אשמח לדעת אם יש לך התעשקות מסוימת על חנות ואם לא הבנה לך מפרט מאוזן הרבה יותר בכמה שניות

פורסם

זה יהיה נהדר בישבילך...מארז מעולה עם ספק שקט בטרוף. 2GB זיכרון,כ.מסך חזק מאוד יחסית למה ששמת,מעבד מעולה לאוברקלוק וקירור טוב..

מסך מעולה וכו'..

תבקש מהם שיעשו לך אוברקלוק (חינם לאנשי הפורומים) והמחיר ד"א כולל הרכבה ומשלוח..

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 442 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1

מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 825 1

קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

מסכים Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤ 2209 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6957

נבנבה ב: www.tms.co.il

פורסם

חח סאנה ממש לא יפה מצדך אני מחכה שהוא יגיד לי כן שיענה לי על כמה שאלות אבל לא משנה אני גם הרכבתי מפרט שחליט מה שהוא רוצה

יצא לי יותר יקר וחרגתי מהקתציב ב176 שקל אבל הוא עדיף בה-ר-ב-ה ממה שהוא שם ואשפר להוריד את זה אם הוא ישלם במזומן

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1127 1

לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 523 1

מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 825 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

מסכים Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤ 2209 1

סה"כ 7176

פורסם

junior_mg לא רק שחרגת מהתקציב, אלא גם שלא שמת לו 500GB כמו שפותח הת'רד שם בהודעה הראשונה.

המפרט של סנה יהיה מצוין בשבילך, אבל רק בתנאי שתבצע OC/תבקש מהחנות שיבצעו בשבילך בחינם ובמסגרת האחריות.

אם לא, עדיף יהיה לך ללכת על מערכת מבוססת AMD.

פורסם

אוקי מקבל את הערות.. אבל העיקרון אותו דבר מעבד חזק יותר .. הP150 שמגיע עם ספק מעולה ושקט

הכל מקרה חוזר ואומר שאני מקבל את הערות והם מקובלות עלי

ולכן אני תומך בפרט של ססאנה

פורסם
  • מחבר

ה-P150 מספיק שקט? המחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הלילה. יש בעייה קטנה עם ההצעות כי חסר שם אל-פסק. בכל מקרה אני יבדוק אם זה מתאים לי ואני מודה לכם על התשובה המהירה :xyxthumbs:

בקשר לאיפה אני קונה, אני גר בקריות אז אני מתכוון לקנות בחנות עם המחירים הכי זולים שבאיזור (גם אם זה אומר מכמה חנויות)

פורסם

אז TMS בדיוק בישבילך..הם במוצקין והמחירים שלהםזולים לרוב מ-KSP ואי אפשר להשוות בכלל בשירות שלהם (TMS עדיפים פי מליארד בערך)

תבקש מהם אוברקלוק..וה-P150 מאואד מאוד שקט

פורסם

ה-P150 מספיק שקט? המחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הלילה. יש בעייה קטנה עם ההצעות כי חסר שם אל-פסק. בכל מקרה אני יבדוק אם זה מתאים לי ואני מודה לכם על התשובה המהירה :xyxthumbs:

בקשר לאיפה אני קונה, אני גר בקריות אז אני מתכוון לקנות בחנות עם המחירים הכי זולים שבאיזור (גם אם זה אומר מכמה חנויות)

מה שלא יהיה אל תלך לאייבורי או ksp

פורסם
  • מחבר

אז TMS בדיוק בישבילך..הם במוצקין והמחירים שלהםזולים לרוב מ-KSP ואי אפשר להשוות בכלל בשירות שלהם (TMS עדיפים פי מליארד בערך)

תבקש מהם אוברקלוק..וה-P150 מאואד מאוד שקט

מצויין! לא ידעתי על קיומה של החנות הזאת הזאת, למרות שגרתי במוצקין כמעט כל החיים שלי ;D הם מקום בטוח לקנות בו מבחינת אמינות? אני יקפוץ לשם היום או מחר לבדוק את המקום.

לגבי ה-UPS, כמה VA אני צריך למפרט שהמלצתה? ה-IPPON שהם מוכרים הוא טוב או שעדיף לי Advice?

יש לי פחד שנובע מחוסר ידע לגבי האוברקלוק, בעוד שנתיים-שלוש המעבד לא יקרוס לי פתאום?

פורסם

IPPON מעולים מניסיון.תשאל את החנות כמה אתה צריך..

הם מעולים..קניתי משם כמה וכמה מחשבים..ואם אתה במוצקין תקפוץ אליהם וזה יהיה הכי בטו

פורסם

בוריס בגלל הפחד שלך וחוסר ניסיון עוד יותר טוב לך לקנותת מTMS שעושים OC בחינם אם אתה אומר להם שאתה מהפורומים...

לOC אין שום נזק משתמשך ובטח במפרט מקורר ומאוזן כמו שהרכבנו לך

ממש חבל לא לנצל את הפוטנציאל של המערכת[לגבי OC]

והחנות מאוד אמינה והיא נחשבת לחנות המומלצץ ביותר בקרב חברי הפורום [לפחות לפי התגובות עליה ] ובטח והטח בנושא של שרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים