פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הבעיה חוזרת בכל פעם שאתה משתמש באותה תוכנה?הבעיה היא בתוכנה הזאת בלבד?תנסה לבדוק את המחשב תחת עומס בתוכנות מאמץ (S&M וחבריו).כמובן שתמיד מומלץ לעשות את פעולות התחזוקה הרגילות (אנטיוירוס\ספייוור, סריקה\איחוי דיסק, רג'יסטרי קלינר וכו').ואגב רושמים dual core סתם שתדע להבא...
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר הבעיה חוזרת בכל פעם שאתה משתמש באותה תוכנה?הבעיה היא בתוכנה הזאת בלבד?תנסה לבדוק את המחשב תחת עומס בתוכנות מאמץ (S&M וחבריו).כמובן שתמיד מומלץ לעשות את פעולות התחזוקה הרגילות (אנטיוירוס\ספייוור, סריקה\איחוי דיסק, רג'יסטרי קלינר וכו').ואגב רושמים dual core סתם שתדע להבא...ידידי שלוםתודה עך התגובה אבל למה אתה מתכוון " נסה לבדוק את המחשב תחת עומס בתוכנות מאמץ (S&M וחבריו)."בברכה וחתימה טובה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים יש תוכנות שהמטרה שלהם זה להעמיס מאוד על המחשב בשביל לראות איך הוא מתפקד בלחץ,אחת מהם היא S&M, שאותה אתה יכול להוריד מפה:http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=301(בתקווה שהלינק יעבוד).
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר vatos ידידי תודה הלינק אישר הורדה עכשיו מה עלי לעשות פשוט להפעיל מה יש בתוכנה הזו אילו פרמטרים בברכה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים האם אתה מתכון לתוכנה Zero Assumption Recovery?ולמה לנסות לשחזר דריבר של המצלמה(אם הבנתי נכון) בעזרת התוכנה ולא להוריד דריבר חדש?
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר Wh1t3 ידידי ???אני לא משחזר דרייבר אלא את התמונות שנמחקואכן בעזרת תוכנת ZERO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.