עבור לתוכן

Compex ?

Featured Replies

פורסם

שנה טובה.

מישהו יודע למה בשאר העולם (על פי הרצה בגוגל) הם לא "ידועים" במיוחד ופה הם בין המומלצים ביותר? ???

אני שואל כי זה נראה לי חריג שאנחנו גילינו משהו כזה מוצלח ושווקים אחרים פחות מעונייינים בו!

לדוגמה :יותר הגיוני לי שבארץ מומלצים חלקי חומרה שבחו"ל נחשבים בינונים מכיוון שיחס עלות תועלת בארץ שונה מארה"ב,מה עוד שאיכות האחריות כאן נקבעת לפי איכות היבואן והיחס למותגים פה מעט שונה.

אשמח לתגובות

פורסם

לא כל המוצרים משווקים בכל העולם באותה מידה.

לפעמים הם משווקים תחת שמות אחרים וכו (EDIMAX עושים את זה הרבה, למשל).

ומותג מסוים יכול ליצור לעצמו שם טוב במקום אחד ולא ליצור אותו שם במקום אחר (כי כבר יש מותגים אחרים שתפסו את הנישה חזק). אבל זה לא אומר שהוא לא טוב.

פורסם

צריך גם לזכור שארה"ב (למשל) היא שוק הרבה יותר גדול מהשוק הישראלי, לכן יש מקום ליותר "שחקנים".

אם פה, נגיד, יש 5 נתבים ברמה ומחיר של COMPEX אז בארה"ב יהיו נגיד 20, קל יהיה לך לזהות בארץ את המותג ובארה"ב הוא עלול לשקוע באלמוניות.

גם השיווק פה בארץ עובד אחרת בתחום הזה, כמה פרסומות אתה רואה באתרים (או בכלל) בישראל שמוצג בהם דגם או חברה של נתב כלשהו? כלום!

השיטה פה היא מפה לאוזן, כמו פה בפורום שאני ממליץ לך ואתה ממליץ להוא.

חוצמזה, כשאתה מחפש בגוגל ה"עולמי" אתה לא רואה את ה"עולם", אתה רואה את ארה"ב ובריטניה כי אלו המקומות שבהן יהיו אתרים באנגלית שיתנו תמונת מצב מקומית. אלא, כמובן, אם אתה קורא צ'כית, גרמנית, סווהילית, אורדו, ספרדית, קנטונזית, יפנית וכו'. אם בליטא נתבי COMPEX פופולרים מאוד, קרוב לוודאי שאתה לא תמצא אתר שכתוב באנגלית שיפרסם את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים אם כל מה שנאמר אבל האינטואיציה אומרת לי שמוצרים מוצלחים מוצאים דרך לעבור בין המדינות שונות או לפחות שנכיר שמוצר בארה"ב נקרא X ובסינגפור נמכר תחת שם Y...

כל חלקי המחשב המומלצים אני יכול למצוא בNEWEGG אבל נתב COMPEX אין.

אבל מכיוון שאני מחפש נתב עם חיבור מדפסת כנראה שאין לי יותר מדי מה לחשוב או להפסיד כי האופציות לא רבות,כנראה שCOPEX יקבלו עוד לקוח חדש.

אפרופו

איך זה נראה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NP18A-1G-54g〈=heb&cart=11898959168138529

פורסם

שמע, מוצרים סבבה, ותמיכה לא רעה. פתרו בעיות לא קלות בשני מקומות שאני מכיר שאכלו הרבה קש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים