עבור לתוכן

סרטים שנצרבו באמצעות nec2510a מנוגנים ב-dvd שולחני ולא מזוהים בצורב עצמו

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו.

כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free .

דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן .

אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות.

ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר.

ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל.

רעיונות ?

פורסם

שמעתי הרבה על בעיות כאלה בעבר עם צורבים של NEC. אם זכור לי, לפעמים עידכון FIRMWARE עזר, ולפעמים לא.

אולי אני טועה, ולא מדובר בדגם זה.

פורסם

זו בעייה ידועה ברוב דגמי הNEC נסה לעדכן קושחה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכנתי ל-firmware האחרון.

הבעיה לא נפתרה .

מה שמוזר , שהוא קורא ללא שום בעיות מדיות DVD זולות יחסית של silverline (שנצרבו בכונן אחר ) וגם מדיות dvd-rw ,אבל לא מדיות איכותיות של verbatim (שניקנו באופיס דיפו ).

מה שעוד יותר מוזר הוא שצריבות עם nero הוא מבצע לכאורה היטב( מפני שאני מצליח לקרוא אותם בכוננים אחרים ) וגם במהלך ביצוע ה-verification

על ידי nero לא מתגלים בכלל שגיאות בצריבה ,מה שמצביע בבירור על כך ש-nero אכן מצליח לקרוא את הדיסק.

נישאלת השאלה כיצד יתכן הדבר ש-nero מצליח לקרוא את הדיסק ואילו הסייר ה-explorer שמשולב ב-windows לא מצליח ?

פורסם
  • מחבר

יותר מזה פשוט אין מה להוסיף, זרוק לפח ותקנה צורב חדש שהוא לא NEC

אני אכן אעשה זאת .

בלי שום קשר אני מנסה להבין כיצד זה יתכן שתוכנה- X מצליחה לקרוא את הדיסק ותוכנה y לא מצליחה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים