עבור לתוכן

המחשב לא נדלק יותר אחרי שחיברתי לו אוזניות USB + בעיות אחרות שהיו לו

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה, קודם כל הקדמה לסיפור של המחשב.

המחשב נקנה לפני כחודש מ-KSP, הייתי שם עם האיש במעבדה הוא פתח הראה לי שהכל החלקים שהזמנתי.

עכשיו אחרי ששמתי למחשב ווינדוס והכל הוא השתגע מדי פעם היה עושה ריסטים (לעיתים רחוקות). אבל מה שכן אחרי שהתקנתי לו משחקים פתאום הסאונד במחשב נהיה מקורטע, וזה לא הרמקולים עצמם כי בדקתי.

קיצר היום אבא שלי חיבר אוזניות של microsoft שמתחברות ל-USB, ושניה אחרי שהוא חיבר אותם המחשב נכבה. וזהו לא נדלק יותר. אין ריח של שרוף אבל לא רוצה לפתוח אותו כי זה יסיר לי את האחריות של KSP.

קיצור אני עדיין לא בטוח מה הבעיה. אני מסיק שה-USB קיצר והספק נשרף או משהו כזה. (הספק עצמו הוא איכותי של HEC 500 אז מוזר)

עכשיו אני יותר מעוניין לדעת מה גרם לכל הבעיות והביא למצב הזה. יש למישהו מושג??

פורסם

אף אחד פה לא נביא, אם המחשב לא נדלק ואתה לא יכול לפתוח את המארז אז אין שום דרך חוץ מלזרוק ניחושים.

מהתארד הקודם זה כבר נראה שיש לך בעיות חומרה רציניות,

בקשר ל-USB - היה לי מקרה דומה עם DOK לפני כמה שנים שנשרף מבפנים ושרף איתו את הבקר בלוח אם.

פורסם
  • מחבר

אוקי קבלו עדכון.. הצלחתי להדליק את המחשב.. ניתקתי את הכל לכמה שניות והחזרתי והוא נדלק.

עכשיו הסתכלתי בחיבורי USB הקדמיים וראיתי שחיבור אחד נראה שונה מהשני יש לו בפנים מין כאלה פינים שאחד מהם עקום.

וכשאני מחבר את הUSB לחיבור המוזר הזה אז המחשב עושה רעש מוזר כזה ונתקע. קיצר זאת בהעיה כנראה אבל זה לא נראה לי פותר לי את שאר הבעיות..

פורסם

קיאספי הרכיבו לך את המחשב נכון?..

אז לך אליהם ותסביר את הבעיות שיש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים