פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים זה בגלל ה PUNKBUSTER שלךאיזה עצבים עם הדבר הזה... המפתחים של זה הורסים את כל החוויה של המשחק.. ועוד לאנשים ששילמו כסףיכולות להיות עם זה 1001 בעיות, זה פשוט בעייתי הדבר הזהתנסה שרתים אחרים ואם זה בכל שרת תתקין מחדש את ה PB
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר 1 מה זה PUNKBUSTER ?2 מה זה בדיוק GAMESPY ואיך אני משתמש בזה ?3 איזה שרתים ישראלים טובים יש ?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים 1 מה זה PUNKBUSTER ?2 מה זה בדיוק GAMESPY ואיך אני משתמש בזה ?3 איזה שרתים ישראלים טובים יש ?תודה.תאמין לי אני ניסתי הרבה דברים וזה לא נפתר. איזה באסה זה איאפשר לשחק.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ? כנס לפה: http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php תוריד את זה- pbsetup.exe תעדכן תהנה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר התקנתי ובחרתי במשחק איפה שצקיך ועדיין יש לי בעיות וזה מתנתק לי כל רגע ורושם את אותו הדבר.מה עושים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.