עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום.

כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה).

לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה.

זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל.

הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי :() והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה.

תודה לעוזרים. :yelclap:

פורסם

יכול להיות שניתקת(פגעת) במאורר של המעבד?

פורסם

גם לי זה קרה פעם עם ספק דפוק , תחליף :D

פורסם

הוא עובר את הPOST?

מאוררים דולקים?

אתה יכול להיכנס לביוס?גם שם המחשב נכבה?

עד עכשיו נשמע כאילו שהבעיה היא באמת מהספק...

פורסם
  • מחבר

באמת פירקתי את המאורר של המעבד אבל רק ניקיתי את כנפי הקירור שמתחתיו עם קיסם שיניים מבלי לנתק את החוטים אפילו.

חוץ מזה, הנחתי את המארז על כיסא ואז הפעלתי כשדלת המארז פתוחה וראיתי שכל המאררים עובדים בסדר גמור.

לביוס לא ניסיתי להיכנס כי אני קצת מפחד להזיק עוד יותר למחשב. בהנחה שגם בביוס קורה אותו הדבר זה אומר שהספק הלך/נדפק?

פורסם

אתה רואה תמונה שאתה מפעיל את המחשב?חוץ מזה כשאתה מפעיל אותו הוא עושה מן טעינה כזאת -בדיקה של כל מיני דברים ונותן פירוט על הרכיבים שלך ...המחשב עובר את השלב הזה בהפעלה?

פורסם

אם פרקת את המאוור אם הגוף קירור היית צריך למרוח משחה טרמית מחדש :xyxthumbs:

פורסם

מה קשור??אל תטעה אותו סתם,המחשב לא יכבה תוך דקה בגלל שלא מרחו עליו משחה טרמית

הבעיה היא כנראה בספק הכוח...

פורסם
  • מחבר

השלב הכי רחוק שאני מגיע אליו הוא כמו שלוחצים F8 ומגיעים לתפריט של Safe Mode, יש לי אז כמה שניות לבחור עם החיצים אבל גם אם אני בוחר במצב בטוח וגם אם לא הבעיה עדיין קיימת.

אז לפי מה שאתם אומרים הבעיה היא בספק הכוח?

פורסם

אם זה עושה ריסט, לא , אם זה נכבה "כאילו נתקו אותו מהחשמל" כן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני צריך ספק חדש.

תודה רבה על העזרה ושנה טובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים