פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX.בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים:HF2HF2:EP1HF2:EP2TEAM FORTRESS 2PORTALמחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל).לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...).בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר?(אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...)אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX.בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים:HF2HF2:EP1HF2:EP2TEAM FORTRESS 2PORTALמחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל).לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...).בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר?(אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...)אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.עם עדין לא שיחקתה בHL2 ואין לך אותו,אז כן מאוד כדי לקנות!
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר שיחקתי HL2 וגם EP1 ומאוד נהנתי, פשוט זה היה דיסקים של חברים... בכל מקרה זה נראה כאילו הם מכריחים אותי לקנות את הORANGE BOX בגלל שגם ככה EP2 לבדו עולה 30$ שזה 85% (בערך... אין לי כוח לחשב) מסך כל החבילה. LOL.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים ההערכה שלי כלפי VALVE ממש ירדה אחרי התמחור המגוחך הזה של המשחקים שלהם.אם לי כבר יש את HALF-LIFE2 ואת EP1 מה אני אמור לעשות?אני יכול לקנות רק את EP2 ואת TF2 אבל זה יעלה לי 60 דולר במקום 45 שעולה החבילה הזו.מה קרה לזמנים שבהם הם הוציאו משחקים והמודים באו בחינם?לדעתי זו ממש חוצפה, במיוחד לאור העובדה שלפי מה שהם כתבו לפני כמה זמן, TF2 ו-PORTALS היו צריכים לבוא ביחד עם EP2 בחינם.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בפורומים של סטים היה כתוב שHL2 וEP1 מצורפים בחינם,חוץ מזה, 50$ ל3 משחקים זה לא כל כך נורא.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים רק קחו בחשבון ש- Cs:s לא מצורף בחבילה הזו. בחבילה הרגילה של HL2 הוא מצורף.אם היה לי כסף עכשיו הייתי קונה את זה (אבל בדיוק בזבזתי את כל הכסף שלי על טיול בחו"ל).אני משאר שעוד כמה ימים אני אקנה את זה ואז אני גם אוכל להשתתף ב- Beta של TF2.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר קיצר נראה לי בכל מקרה אני אלך על החבילה הזאת. עכשיו גם הדולר צנח מאוד אז אפשר לחסוך איזה 20 שקל רק קחו בחשבון ש- Cs:s לא מצורף בחבילה הזו. בחבילה הרגילה של HL2 הוא מצורף. מה אתה צריך CS:S?... החבילה הרגילה של HL2 לא שווה בכלל לעומת הORANGE BOX. אם כבר תקנה עכשיו ORANGE BOX ועוד איזה חצי שנה תראה המחיר של CS:S בנפרד ירד (עכשיו הוא 20$).
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אני קניתי את זה ביום רביעי זה נראה לי ממש שווה....וכל מי שקנה את זה יכול מיום שני הקרוב לשחק בבטא של tf2 (אפשר כבר לעשות פרי-לואד לtf2)ותכף תהיה אפשרות לעשות גם לep2 ו-portal ואז יהיה אפשר לשחק בהם מיד כשהם ישוחררו...
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר לפי מה שקראתי וראיתי בGAMESPOT זה יהיה משחק ממש כיפי והגראפיקה שם זה כמו בסרט מצויר ממש מושקע (דומה ל"משפחת סופר-על").הנה כך לינק לכתבה שהם בדקו את המשחק הזה ואת EP2:http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2ob/news.html?sid=6172111&mode=previewsוהנה לינק לסרטון שמראה את המשחק:http://www.gamespot.com/video/938210/6158119/team-fortress-2-trailer-2
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים אחלה טריילר משעשע בהחלט. אבל צריך לקחת בחשבון שיהיו לא מעט משחקים (גם רשת) שיצאו באותה תקופה ולכן לא רואה את עצמי משחק בזה מתישהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.