עבור לתוכן

THE ORANGE BOX - שווה לקנות עכשיו?

Featured Replies

פורסם

שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX.

בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים:

HF2

HF2:EP1

HF2:EP2

TEAM FORTRESS 2

PORTAL

מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל).

לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...).

בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר?

(אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...)

אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.

פורסם

כן למה לא? אם אתה אוהב HALF LIFE, לך על זה :smile1:

פורסם

שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX.

בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים:

HF2

HF2:EP1

HF2:EP2

TEAM FORTRESS 2

PORTAL

מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל).

לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...).

בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר?

(אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...)

אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.

עם עדין לא שיחקתה בHL2 ואין לך אותו,

אז כן מאוד כדי לקנות!

פורסם
  • מחבר

שיחקתי HL2 וגם EP1 ומאוד נהנתי, פשוט זה היה דיסקים של חברים... בכל מקרה זה נראה כאילו הם מכריחים אותי לקנות את הORANGE BOX בגלל שגם ככה EP2 לבדו עולה 30$ שזה 85% (בערך... אין לי כוח לחשב) מסך כל החבילה. LOL.

פורסם

ההערכה שלי כלפי VALVE ממש ירדה אחרי התמחור המגוחך הזה של המשחקים שלהם.

אם לי כבר יש את HALF-LIFE2 ואת EP1 מה אני אמור לעשות?

אני יכול לקנות רק את EP2 ואת TF2 אבל זה יעלה לי 60 דולר במקום 45 שעולה החבילה הזו.

מה קרה לזמנים שבהם הם הוציאו משחקים והמודים באו בחינם?

לדעתי זו ממש חוצפה, במיוחד לאור העובדה שלפי מה שהם כתבו לפני כמה זמן, TF2 ו-PORTALS היו צריכים לבוא ביחד עם EP2 בחינם.

פורסם

בפורומים של סטים היה כתוב שHL2 וEP1 מצורפים בחינם,חוץ מזה, 50$ ל3 משחקים זה לא כל כך נורא.

פורסם

רק קחו בחשבון ש- Cs:s לא מצורף בחבילה הזו. בחבילה הרגילה של HL2 הוא מצורף.

אם היה לי כסף עכשיו הייתי קונה את זה (אבל בדיוק בזבזתי את כל הכסף שלי על טיול בחו"ל).

אני משאר שעוד כמה ימים אני אקנה את זה ואז אני גם אוכל להשתתף ב- Beta של TF2.

פורסם

ביטלו את הBlack Box סופית? אפילו לרכישה בסטים?

פורסם
  • מחבר

קיצר נראה לי בכל מקרה אני אלך על החבילה הזאת. עכשיו גם הדולר צנח מאוד אז אפשר לחסוך איזה 20 שקל :silly:

רק קחו בחשבון ש- Cs:s לא מצורף בחבילה הזו. בחבילה הרגילה של HL2 הוא מצורף.

מה אתה צריך CS:S?... החבילה הרגילה של HL2 לא שווה בכלל לעומת הORANGE BOX. אם כבר תקנה עכשיו ORANGE BOX ועוד איזה חצי שנה תראה המחיר של CS:S בנפרד ירד (עכשיו הוא 20$).

פורסם

שווה לקנות.

אני רק מחכה שהוא יגיע לחנויות.

פורסם

אני קניתי את זה ביום רביעי זה נראה לי ממש שווה....

וכל מי שקנה את זה יכול מיום שני הקרוב לשחק בבטא של tf2 (אפשר כבר לעשות פרי-לואד לtf2)ותכף תהיה אפשרות לעשות גם לep2 ו-portal ואז יהיה אפשר לשחק בהם מיד כשהם ישוחררו...

פורסם

תמחור מקומם :pissed:

אני בכל אופן ירכוש רק את EP2

פורסם

מישהו יכול להסביר קצת על TF2 ???

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי וראיתי בGAMESPOT זה יהיה משחק ממש כיפי והגראפיקה שם זה כמו בסרט מצויר ממש מושקע (דומה ל"משפחת סופר-על").

הנה כך לינק לכתבה שהם בדקו את המשחק הזה ואת EP2:

http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2ob/news.html?sid=6172111&mode=previews

והנה לינק לסרטון שמראה את המשחק:

http://www.gamespot.com/video/938210/6158119/team-fortress-2-trailer-2

פורסם

אחלה טריילר :)

משעשע בהחלט. אבל צריך לקחת בחשבון שיהיו לא מעט משחקים (גם רשת) שיצאו באותה תקופה ולכן לא רואה את עצמי משחק בזה מתישהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים