פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש..התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם..דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו..ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash..מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה?תודה רבה על כל עזרה
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים עד כמה שזכור ליבשביל לעדכן לביוס ישן יותר, אתה צריך לעדכן דרך דוסעדיף להכין דיסק עם בוט, האימג' של הביוס ותוכנות הצריבה לדוס(מאשר להשתמש בדיסקט)את התוכנה אתה יכול להוריד מפהhttp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/flash/AWDFLASH118.zip
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר וכדאי לעשות את זה למי שאין הרבה ניסיון?או לסבול עד שתצא הגרסה הלא beta של הביוס הזה?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים זה לא תהליך מסובךאבל כרוך בסיכון קטןמה גורם לך כ"כ לסבול בביוס בטא ששמת?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים זה לא תהליך מסובךאבל כרוך בסיכון קטןמה גורם לך כ"כ לסבול בביוס בטא ששמת?זה שלוח האם יהפוך לסתם מלבן, לא הייתי קורא לזה סיכון קטן.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מקסימום עושים HOT FLASHוגם זה קורה רק אם הצריבה נפסקה באמצע (ששהסיכוי שהחשמל יפול בדיוק ב15 שניות האלו הוא אפסי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.