פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!מה עם אחריות? הדגם הוא חדש או מחודש?אם הדגם חדש נשמע על הכיפאק, אם האחריות ל-3 שנים אז אפילו עוד יותר אבל כנראה רק אחריות לשנה - לדעתי עדין בסדר גמור.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר המחשב כמובן חדש ויש אחריות בין לאומית לשנה, לגבי הארכת אחריות אני לא בטוח.. ומבחינת המפרט מה אתם אומרים? יסחוב?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר עכשיו אני יותר שקט עם הקנייה. תודה רבה! נ.ב. איך הדגם הזה? יש עליו הערות? חוות דעת?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים http://dexterneedsabrain.googlepages.com/hp530 פה יש בקורת על ה 530 ( מחשב שבעקרון די דומה ל 510 , למעט המפרט כמובן )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.