עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה במחשב ישן

Featured Replies

פורסם

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב).

יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה.

העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס).

כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות).

ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys)

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לבד למחשב המחשב משמיע צפצופים ולא מאתחל-מה שמשצביע על בעיה בזכרון. יש דרך לתקן בעיות כאלה או שכל מה שאפשר לעשות זה לזרוק לפח?

פורסם

זרוק לפח,או בוא אליי לדעתי בטוח או ננסה לחבר שני מחשבים אם החלקים שיש לי ,תן הודעה בפרטי.

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה נפתרה.

כנראה שנדפק גם העותק הטרי של הווינדוס (אולי בגלל בעיות גיל בהארד דיסק).

פרז- תודה על ההצעה,אבל זה כרגע לא ריאלי מבחינת.

לילה טוב לכולם

פורסם

בגדול, אתה לא אמור להתקין ווינדווס על מחשב אחר ואז להעביר את ההארד דיסק ומחשב אחר, 99% בגלל זה הווינדווס לא עלה לך. יש דרייברים והגדרות שמותקנות בזמן ההתקנה של הוינדווס שמותאמות לחומרה הספציפית של המחשב שאתה מתקין עליו. ואם אחרי זה אתה מעביר את ההארד דיסק למחשב אחר, אז כל ההגדרות והדרייברים לא מתאימים.

פורסם

דבר ראשון אין טעם להתקין XP על מחשב כזה, הוא יהיה איטי ברמה בלתי נסבלת, תתקין 98 SECOND Edition (עם יש לך)או כל מערכת הפעלה ישנה יותר.

עדיף להתקין את הווינדוס כשהכונן מחובר למחשב שבו אתה רוצה להשתמש, אם אתה לא עושה את זה לפחות תגדיר בביוס שהביוס יזהה את הרכיבים ולא המערכת הפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים