פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים שלום אני חדש בפורום,יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x.המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה.בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין,אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת.איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק,אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק יוכל ללכת למעבדה ולבדוק את הבעיה,תודה רבהאייל
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים התסמינים הם שהכרטיס כנראה תקול, ליתר ביטחון תוציא את הכרטיס ותחבר אותו מחדש
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר מה זאת אומרת תקול?הוא לא נשרף??ניסיתי להוציא את הכרטיס מהסלוט חיברתי מחדש ושום תגובה,יש אפשרות אחרת?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים או שהוא תקול ,או שאתה לא מכניס אותו עד הסוף לסלוט =אבל הוא היה מצפצף במקרה כזה אז כנראה שיש תקלה .
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים גם לי היתה בעייה דומה מאוד אני לא זוכר לדעתי אותה בעיהאני לא יודע למה אבל ברגע שהחלפתי את הסלוט של אחד הזיכרונות המסך עבדלא יודע להסביר למה זה היה הימור כי אין מה להפסיד
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר אוקי אז אחרי יומיים שלא נגעתי במחשב הוצאתי את הכרטיס מסך חיברתי שנית ואופ הוא עבד לי בדיוק 10 דקות כמו שצריךלאחר מכן היה לי חירבושים כאלה צבעוניים על המסך ואז שוב לא עובד ליחח נראה לי שמחר אני יקח אותו למעבדהתודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.