עבור לתוכן

מחפש תחליף ל-SBS 370 המתיישנים...

Featured Replies

פורסם

שלום,

בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף...

הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי...

כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1.

יש הצעות ?

פורסם

אם אהבת את ה-SBS, יש רמקולים יותר טובים, עדיין של CREATIVE.

INSPIRE T2900

או

INSPIRE T3000

(אותה מערכת פחות או יותר)

למה אתה רוצה להחליף, דרך-אגב?

פורסם
  • מחבר

החלטתי להשאיר אותם לאחי הקטן ולא לקחת אותם איתי בחזרה למעונות בחודש הבא...

וכן, האמת אני הייתי ממש מרוצה מהם, אבל בכל זאת חיפשתי להתקדם קצת...

אני אבדוק את ה-inspire.

פורסם

במחיר של עד 400 ש"ח יש את האלטק לאנסינג המעולים שיפיקו לך צליל בהרבה יותר טוב ועשיר מ ה 370 שלך.

פורסם

במחיר של עד 400 ש"ח יש את האלטק לאנסינג המעולים שיפיקו לך צליל בהרבה יותר טוב ועשיר מ ה 370 שלך.

צליל טוב יותר גם מהLogitech X230, וגם מה Creative G-380 (ככה הביקורות בזאפ מעידות, רק אני רוצה לוודא ממישהו שמבין)

פורסם

הרמקולים של CREATIVE לא שווים שום דבר,תקנה ATP3 וסלאמת

פורסם

הרמקולים של CREATIVE לא שווים שום דבר' date='תקנה ATP3 וסלאמת

[/quote']

הייתי רוצה שפעם אחת אנשים שמביאים חוות דעת נחרצת כזו, יתנו איזשהו נימוק (ולא ביקורות ב-ZAP).

מישהו עשה השוואה בין ה-ATP3 שכולם כאן מהללים אותם לבין ה-INSPIRE T של CREATIVE (לא ה-INSPIRE הרגילים), או בין ה-G380, שהיא מערכת לא כל-כך מוכרת אבל בפירוש טובה? לא שאני בא להגיד שה-ATP3 היא לא מערכת טובה. אני פשוט לא אוהב כשאנשים מנסים ליצור רושם שיש רק מוצר אחד שווה וכל השאר "זבל". במיוחד כש-50% (אם לא יותר) מההמלצות פה בפורום מגיעים מאנשים שלאו דווקא מכירים את המוצר בעצמם, אלא פשוט ראו שכולם בפורום ממליצים.

ל-ATP3 אין יציאת אוזניות. ומי שיש לו לפעמים צורך לשמוע בשקט יבין את החשיבות הרבה של הפיצ'ר הזה ואת הנוחות שהוא מוסיף.

פורסם

יש לי INSPIRE 2500 שהוא דגם שכבר לא ממש מוזכר הכי הרבה אבל אני יכול להגיד לך שהמחיר לא שווה אותם בכלל,כרגע אני חוסך בשביל לקנות את הZ-2300 המצוינים שהם 2.1 הטובים ביותר שניתן לקנות היום.

פורסם

יופי, חכמולוג. אם לי היו INSPIRE 2500, גם אני הייתי חושב כמוך.

;D

פורסם

לא הבנתי את טענתך.

פורסם

כמו שאמרתי קודם - ה-INSPIRE הרגילים לא משהו בכלל. ה-INSPIRE T וה-G380 טובים יותר משמעותית.

פורסם

אני פשוט ממליץ על משהו מפלצתי יותר,וכן הINSPIRE הרגילים פשוט מחסלים אותי מקולות של בופפפ בופפפ.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני לא משתגע על דברים מפלצתיים...

כי לא יודע עד כמה שאני אוכל לנצל אותם, בכל זאת הקירות במעונות לא הכי עבים :)

תוסיף לזה את העובדה שאני מחבר את הרמקולים למחשב נייד עם כרטיס קול soundmax [דיי] מעאפן ככה שלא נראה לי ששווה להוסיף עוד 100 שקל בשביל מעבר בין ה-inspire t3000 ל-ATP3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים