עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם בנוגע למפרט שהרכבתי

Featured Replies

פורסם

המפרט בהא הורכב לאחר מאמצים רבים, אנא חוו דעתכם, את המעבד קיבלתי במחיר ממש זול לכן הוא לא חלק מההתלבטות, למרות שצריך לוודא שוב שהוא תואם לרכיבים האלו:

המעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX.

זהו המפרט:

לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3

כונן קשיח: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5

צורב: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD

מארז ללא ספק: Raidmax APEX

ספק כח: HEC 500TDT 500W או ThermalTake TR2 500W

מסך: LG L1953TR 19" LCD 2ms או Samsung 931BF ברמתו

כרטיס מסך: Gecube ATI Radeon X1950Pro 512MB PCIe או Leadtek Winfast GeForce 8600GTS 256MB PCIe

* תודה וחג שמח, שרון

פורסם

מפרט טוב, מבחינת מסך עדיך ללכת על הLG , ספק כח שניהם לא משהו ביחס למחיר תנסה להשיג Enermax liberty 400W,מבחינת כרטיס מסך ה1950 יותר חזק אבל לא תומך בDirectx 10 אם ההפרש לא משמעותי וחשוב לך תמיכה בDirectx 10 תקח את ה8600GTS.

פורסם

תקציב

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לגבי הספק כח - אתה בטוח ש 400 וואט יספיק לבצע את העבודה?

לגבי הכרטיס מסך- אני יודע שה 1950 לא תומך ב DX10 אך אני מתקשה להבין כמה קריטי הדבר הזה, תוכלו להסביר לי? ודרך אגב - אני לא חושב שה 8600 GTS אכן תומך ב DX10. אני יודע שה 8800 אכן תומך אבל זו כבר תוספת יוקר - שוב, אני רוצה לדעת כמה קריטי הדבר הזה.

ולגבי המסך- אני יודע ש LG עדיף, גם אני חושב כך.

אשמח גם לתגובה בנושא הזכרונות, הבנתי שאם אני לא עושה OC אז לא קריטי לקנות את ה 800 מה"ץ. הבנתי שאין הבדל כלל לעומת ה 677.

לגבי התקציב- חשבתי ש (בלי הכרטיס מסך כמובן), סכום של כ- 4000 ש"ח הוא הגבול העליון (עם מסך) למרות שלא חושב שצריך לעמוד בו. בכל אופן לא לעבור אותו, אני חושב שאפשר לעצב את המחשב הזה עם כל הדרישות בפחות.

תודה

פורסם

לא ציינת דבר חשוב ביותר, מה השימוש של המחשב, למשחקים או לא?

אם לא אז 8600.

פורסם

400W יספיק עם אתה לוקח ספק ברמה כמו Liberty שעולה בהתאם...

אבל גם 400W של HEC TRT יספיק, לא יודע לגבי דגמי הTDT, מה שכן הספקים הנ"ל עדיפים על ThermalTake.

כרטיס מסך - אי התמיכה בDirectx 10 ממש לא קריטי , לפחות לא עכשיו , אולי בעוד שנתיים אבל עד אז ה8600GTS יהיה חסר תועלת ככה שזה לא משנה.

זכרונות - הביצועים במעבדי אינטל עם זכרונות 667 לעומט 800 קיימים, גם אם אתה לא מבצע OC יהיו הבדלים, לא תרגיש בהם בגלל העוצמה של המעבד אבל עדיין יהיו, מלבד זאת עם תרצה לעשות OC בהמשך זכרונות 667 יגבילו אותך לעומט זכרונות 800 שיאפשרו לך להגיע למהירות מעבד של 3600MHZ,דבר שיחייב אותך לרכוש קירור איכותי בכ-300 ש"ח דבר שעכשיו אין בו צורך כלל אבל בעוד כמה שנים יכול להיות שתראה את זה כהשקעה כדאית.

פורסם
  • מחבר

תגובות- השימוש הוא בגדול להכל: אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס ובין השאר משחקים אם כי, שוב, אני לא מוגדר בקטגוריה של גיימר כבד אלא אחד שרוצה שאם הוא מוריד משחק חדש- שהמשחק יעבוד חלק בלי שום בעיה על הגדרות גבוהות.

לגבי הספק- לפי מה שהבנתי ממך, אני יכול להסתמך על המפרט שרשמתי למעלה וללכת על HEC.

לגבי הזכרונות- אתה בעצם אומר שכדאי להוסיף את ה 200 ש"ח וללכת על זכרונות 800 ולא 667 למרות ההבדל הזניח?

לגבי הכרטיס- אם DX10 לא כזה קריטי אז עדיף ללכת על ה 1950PRO הזה? ושאלה לגבי זה- מה ההבדל בין 1950XPRO ו 1950XT???

דרך אגב ושאלה שמטרידה אותי מאוד- עוצמת העיבוד האדירה של המעבד הזה - האם היא תורגש על החומרה הזאת- עם הזכרונות וכרטיס המסך הזה והצ'יפסט שכולל לוח זה?

פורסם

איך כל זה נכנס בתקציב? מאיזו חנות הכרבת את המפרט?

פורסם

"שהמשחק יעבוד בלי בעיה על הגדרות גבוהות". זה הגדרה של גיימר.

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב או שהתרד ינעל.

פורסם

תגובות- השימוש הוא בגדול להכל: אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס ובין השאר משחקים אם כי, שוב, אני לא מוגדר בקטגוריה של גיימר כבד אלא אחד שרוצה שאם הוא מוריד משחק חדש- שהמשחק יעבוד חלק בלי שום בעיה על הגדרות גבוהות.

לגבי הספק- לפי מה שהבנתי ממך, אני יכול להסתמך על המפרט שרשמתי למעלה וללכת על HEC. אתה מתכוון ל 400TRT נכון?

לגבי הזכרונות- אתה בעצם אומר שכדאי להוסיף את ה 200 ש"ח וללכת על זכרונות 800 ולא 667 למרות ההבדל הזניח? לא

לגבי הכרטיס- אם DX10 לא כזה קריטי אז עדיף ללכת על ה 1950PRO הזה? ושאלה לגבי זה- מה ההבדל בין 1950XPRO ו 1950XT??? מן הסתם ה XT חזק יותר. אני מאמין שתוכל להסתפק ב PRO

דרך אגב ושאלה שמטרידה אותי מאוד- עוצמת העיבוד האדירה של המעבד הזה - האם היא תורגש על החומרה הזאת- עם הזכרונות וכרטיס המסך הזה והצ'יפסט שכולל לוח זה? כן

חוץ מזה, קח את הלוח P35-DS3L שיחסוך לך כ 100 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים