עבור לתוכן

רוצה לשדרג זיכרון.. מה זה SDRAM?

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית...

ראיתי באוורסט

System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM(

מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי...

השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM

זה מה שאני התכוונתי לקנות:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707

אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים...

תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה

פורסם

כל זיכרון הוא גם SDRAM, Synchronous Dynamic Random Access Memory

פשוט DDR מסמל את זה שהוא שולח כפול את המידע בכל מחזור שעון......

הזיכרון שהבאת מתאים - רק קח בחשבון שהוא יעובד במהירות של הכי איטי שלך (533) ולא במהירות שלו.. (677)

פורסם

לא כל זיכרון הוא SDRAM אבל כל DDR הוא גם SDRAM.

הטכנולוגיה של הSDRAM הישן וה DDR1 וכו לא השתנתה בהרבה. הזכרון הפנימי עדיין נראה בדיוק אותו דבר. ההבדלים הם לרוב הממשק החיצוני שבגללו החיבורים של כל סוג שונים (בגדול אני חושב שזה בעיקר שיווקי) . בין ה DDR בטכנולוגיות השונות גם אין הרבה הבדל חוץ מזה שה2 וה3 יכולים לעבוד בשעונים יותר גבוהיים בגלל שהשעון הפנימי שלהם הרבה יותר נמוך ביחס לשעון החיצוני (התאים לא השתנו והשעון שהם יכולים לעבוד איתו מוגבל אז מנצלים אותם יותר טוב באופן מקבילי).

פורסם

or2077 - לך יש DDR2, והזיכרון שאתה רוצה יתאים לך בדיוק. מה שכן - כנראה תהיה לך בעיה עם הערוץ הכפול - מומלץ שתשתמש בסט של 2 זיכרונות זהים עבור כל ערוץ כדי שתנצל את התכונה הזאת. לפי מה שכתבת, אני מבין שכרגע יש לך רק מודול זיכרון אחד של 512MB, מה שאומר שאתה גם ככה לא עובד בערוץ כפול, אז הביצועים של המחשב לא יירדו כתוצאה מהוספת עוד זיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד...

חג שמח!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים